Skapiche + Skippabeat

Concert SKA

Twee ska bands die je gegarandeerd laten dansen en springen!

Ervaar de onvergetelijke energie van SKAPICHE?! en de aanstekelijke vibes van SKIPPABEAT – twee opzwepende ska bands die je gegarandeerd laten dansen en springen op hun dynamische beats.

SKAPICHE?!
Stap in de wereld van Skapiche?! en laat je meevoeren op een muzikale rollercoaster vol energie, passie en onvergetelijke optredens. Deze dynamische skaband is de belichaming van feest, en ze weten precies hoe ze een zaal op zijn kop moeten zetten! Dit doen ze met eigen versie van SKA, compleet met aanstekelijke melodieën, rockende riffs, knallende polka en opzwepende shouting. Maar het is vooral hun onuitputtelijke live-energie die hen onderscheidt van de rest.

Vanaf het moment dat Skapiche?! het podium betreedt, wordt het publiek meegezogen in een onvergetelijke muzikale reis. De 8 bandleden zetten een show neer die je doet dansen, springen en meezingen, zonder ook maar een moment rust te gunnen. De chemie tussen hen spat van het podium af en creëert een onweerstaanbare positieve vibe in de zaal.

Met hun charismatische frontvrouw, die het publiek als geen ander weet te bespelen, weet Skapiche?! elke toeschouwer te betrekken bij hun optreden. Of je nu een doorgewinterde skafan bent of nieuw in het genre, deze band weet iedereen te enthousiasmeren en te laten genieten van de muziek.

Waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan en oordeel zelf!
Tot snel?! Skapiche?!

Links: Facebook / Spotify

SKIPPABEAT
De Bredase ska band SKIPPABEAT is inmiddels een begrip in Breda en ver daarbuiten. SKIPPABEAT zorgt met haar top muzikanten voor een allround ska show! Hun repertoire is ook dit jaar weer uitgebreid met nieuwe eigen tracks en die wil je niet missen! Met hun "rocksteadyreggaepunkwhateverska" vliegt het alle kanten uit.

Stil staan is er bij deze band niet bij. Hun show is pas geslaagd als het publiek één dansende massa is! We’ll see you soon!! Skanking in front of our stage!!

"Ska met een hoofdletter, punk met een knipoog, aanstekelijk als een malle"

Links: Facebook / Spotify

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

Huize Lucas

do 5 sep 2024

Wanneer de muzikanten van Huize Lucas het podium betreden, word je meegenomen op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk.

Koop tickets

Vibefest

za 14 sep 2024

Ben jij klaar voor Vibefest? Op 14 september 2024 van 18:00 - 22:00 knalt CAPSLOC Capelle met het allereerste Vibefest! Een spetterend feest vol old school Urban & R&B hits, speciaal voor jongeren van 12-17 jaar.

Koop tickets

Love Story – Taylor Swift Tribute Band

za 5 okt 2024

Love Story is een van de beste Taylor Swift Tribute bands op dit moment, een must see voor liefhebbers van Taylor Swift.

Koop tickets