Vier Diversiteit!

Event Inclusie café Singer-songwriter

Samenkomen voor een inclusiever en meer verbonden Capelle!

Een middag met muziek en leuke gesprekken waarbij we de diversiteit in Capelle vieren.

Een van de hoogtepunten van deze dag is onze “Hulde aan Diversiteit”; een vloer vol inspirerende quotes die onze unieke achtergronden, ervaringen, en perspectieven laten zien. Geniet van de muziek van opkomende poptalenten Sterre en Neonetical Moon! Altijd al willen weten hoe een podcast gemaakt wordt? Pak je kans om live opnames bij te wonen in onze podcast ruimte. Zin in lekkere hapjes en wat te drinken? Die zijn er ook!

WAAROM?
Diversiteit is niet alleen iets om te vieren, maar ook om te koesteren. Het delen van onze verhalen en ervaringen kan ons helpen om meer begrip en empathie voor elkaar te hebben en een inclusievere samenleving op te bouwen.

WANNEER?
Zondag 2 juni, van 14:00-17:00

HOE KUN JE DEELNEMEN?
We nodigen iedereen uit langs te komen. Of je nu een inspirerende quote hebt om te delen, een vraag wilt stellen aan de gemeente, of gewoon wilt bijdragen aan het gesprek, en genieten van het muziek, iedereen is welkom! We moedigen deelname aan onze Hulde aan Diversiteit wel aan, want wie weet wint jouw quote wel een leuke prijs!

Download een gratis ticket via de ticketknop en kom langs!

SPREAD THE WORD!
Help ons om deze boodschap van diversiteit en inclusie te verspreiden door deze uitnodiging te delen met vrienden, familie, buren en collega’s. Samen kunnen we een impact maken en onze gemeenschap sterker en verbonden maken.

Wij, Gemeente Capelle aan den IJssel & CAPSLOC, kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere middag vol verbinding, inspiratie, en het vieren van diversiteit.

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets

CAPELLE ON STAGE SHOWCASE

za 15 jun 2024

Inmiddels alweer het 3e Capelle On Stage showcase festival! Jonge Capelse popmuziek talenten tussen de 12 en 18 jaar staan op het CAPSLOC podium.

Lees meer

TENACIOUS G

za 22 jun 2024

A tribute to the greatest and best band in the world, Tenacious D!Fans van Tenacious D, Jack Black, Kyle Gass, The Pick of Destiny, School of Rock, opgelet! De UK's beste Tenacious D Tribute band komt terug naar Capelle aan den IJssel en met 'the greatest song in the world' gaan ze het dak er, net als in 2019 weer af spelen.

Koop tickets