Capsloc Header schrijf-je-in-voor-popsport-zuid-holland

Schrijf je in voor Popsport Zuid-Holland!

Terug naar overzicht

Jong muzikaal talent kan zich weer inschrijven voor Popsport Zuid-Holland!

Muzikanten tussen de 14 en 21 jaar kunnen zich vanaf 13 maart aanmelden voor Popsport: hét landelijke ontwikkeltraject voor muzikanten die met hun eigen muziek de volgende stap in hun professionele, muzikale carrière willen zetten. 

Start dicht bij huis

Popsport deelnemers starten het ontwikkeltraject dicht bij huis, in Zuid-Holland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met CAPSLOC als uitvoerend partner en de Van Cappellen Stichting als financierder. Dankzij hen is Popsport Zuid-Holland terug van weggeweest! 

Bij Popsport mogen muziekacts van alle (pop)genres meedoen, zolang de songs eigen werk zijn. Bands, producers, singer-songwriters, rappers en andere muzikale acts krijgen workshops op het gebied van bijvoorbeeld songwriting, stage-performance en marketing. Deze workshops worden gegeven door muzikanten en andere professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. 

Deelnemers van Popsport mogen gelijk lid worden van het landelijke Popsport Network, waar muzikanten – ook na het traject in Zuid-Holland – gratis en onbeperkt kunnen blijven deelnemen aan workshops, masterclasses, speelplekken en nog veel meer. In het Popsport Network komen zij in contact met meer professionals uit de muziekindustrie en ontmoeten ze andere jonge muzikanten uit heel Nederland.

Popsport NL

Op basis van motivatie en potentie stroomt er één act uit Zuid-Holland na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, waar de act persoonlijke begeleiding krijgt, nog meer workshops kan kiezen en een live recording met videoclip opneemt in de studio van De Staat in Nijmegen. Het ontwikkeltraject is voor alle (pop)genres en wordt toegespitst op de muziek, skills en de vorm waarin de muzikant muziek maakt.

Aanmelden

Deelnemers betalen een bijdrage van € 200,- per act (2 of meer personen) of € 100,- voor soloartiesten. Je kan je aanmelden tot en met zondag 26 maart, dus wacht niet te lang en geef je op! Aanmelden kan via: www.popsport.nl/aanmelden

(Fotografie: Marcel Krijgsman)

Gerelateerde blogs