Capsloc Header voetjes-van-de-vloer

Voetjes van de vloer

Terug naar overzicht

Zoals jullie weten is CAPSLOC vanwege de Corona crisis voor publiek gesloten. Maar we houden nou eenmaal niet van stil zitten! Dus hebben we besloten het groot onderhoud, dat eigenlijk tijdens de zomer maanden zou gebeuren, naar voren te schuiven. Onder andere komt er een nieuwe gietvloer op de hele begane grond en worden de 2 buitenruimtes opgehoogd. De voorbereidingen hiervoor waren een behoorlijk grootschalige operatie!

Alles wat namelijk binnen op de vloer en buiten op de grond stond, moest er vanaf. Dit vergde best wat plannen en creatief denkwerk, omdat we maar beperkte opslagruimte hebben. Wat dit nog uitdagender maakte, was dat we dit ook nog eens door de corona maatregelen maar met een beperkt aantal mensen op 1,5 meter van elkaar konden werken. 

Voordat de gietvloeren gegoten werden, moesten de betonnen vloeren een paar keer opgeschuurd worden. Dit geeft heel veel stof en betekende dat ook veel apparatuur afgedekt, ingepakt, of verwijderd moest worden. Apparatuur is namelijk best gevoelig voor stof. Alle concertlampen hebben we bijvoorbeeld naar beneden gehaald. Dit geeft ons wel de gelegenheid om alles opnieuw in te delen en te fine tunen. Precies zoals we het willen hebben om CAPSLOC weer in perfecte staat te brengen. En dan is het wachten op het “groene licht” van de overheid, dat we weer open mogen. We hopen jullie dan heel graag weer allemaal te zien!!

Hieronder staat een impressie van de werkzaamheden:


Edgar zorgt dat CAPS aan LOC vast zit en dat het dak erop blijft, als het dak ‘eraf’ gaat. Hij zorgt van A-Z voor onze bezoekers en producties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *