Capsloc Header wij-caps

Wij Caps

Over CAPSLOC

CAPSLOC is dé plek voor iedereen in Capelle en omgeving om popmuziek en – cultuur te beleven.

CAPSLOC is dé plek voor popmuziek en –cultuur in Capelle aan den IJssel, waar iedereen uit Capelle en de regio graag komt om uit te gaan en van live concerten en evenementen te genieten. Je kunt bij CAPSLOC ook deelnemen aan culturele en creatieve activiteiten, of als vrijwilliger een bijdrage leveren.

Door middel van educatief aanbod is CAPSLOC een culturele broedplaats en springplank voor jong talent, dat voor én achter de schermen kansen krijgt om hun potentieel te vergroten en hun skills in hoofdletters, oftewel CAPS, te zetten. Bouwen aan een inclusieve community en duurzaamheid spelen CAPSLOC een centrale rol.

CAPSLOC is onderdeel van Welzijn Capelle en heeft een ANBI status.

Werken aan een duurzaam podium!

Van muziek genieten, met oog op de toekomst: CAPSLOC denkt als duurzaam podium aan de volgende generatie, zodat ook zij kunnen genieten van een avondje uit. We zijn op een missie om één van de groenste podia van Nederland te worden!

Als onderdeel van het convenant Greenstages is CAPSLOC al flink verduurzaamd. Door de overstap naar hard-cups is de hoeveelheid restafval bijvoorbeeld al meer dan gehalveerd. Denk ook aan slimme kranen waarmee we minder water verspillen. We gebruiken minder elektriciteit door vernieuwing met led podiumverlichting en we gebruiken zoveel mogelijk duurzame producten. Naast duurzame Fairtrade koffie schenken we frisdranken van Fritz-Kola en speciaal bieren van de Bird Brewery. Onze sapjes komen van zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon en worden dus lokaal geproduceerd.

Duurzaamheid wordt door het gehele team gedragen en we stimuleren onze bezoekers om ook duurzaam mee te denken! Kies als het kan voor de fiets of openbaar vervoer als je naar CAPSLOC komt en download je ticket op je telefoon, om papier te besparen!

Steun CAPSLOC / ANBI status

CAPSLOC heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat CAPSLOC belastingvrij schenkingen kan ontvangen, terwijl voor de schenker de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Ook een erfenis of legaat is belastingvrij.

Vind jij het belangrijk dat muziek, cultuur en diversiteit in Capelle en omgeving verder ontwikkeld worden en dat talentontwikkeling een belangrijke boost krijgt? Voel je affiniteit met de door CAPSLOC georganiseerde evenementen die laten zien hoe muziek en cultuur bezoekers kunnen inspireren? Steun CAPSLOC dan nu via een financiële bijdrage.

JA, ik wil CAPSLOC steunen:

  • Bekijk via de rekenmodule de fiscale voordelen van jouw schenking
  • Bepaal of je een gewone of periodieke gift wilt doen aan CAPSLOC
  • Je kunt het te schenken bedrag overmaken via rekeningnummer NL28 INGB 0007 4905 35 t.n.v. Welzijn Capelle
  • Geef aan dat de schenking specifiek voor CAPSLOC bestemd is door dit in de omschrijving van de betaling te vermelden
  • Wil je (voor de belastingdienst) een bevestiging ontvangen van de schenking, stuur dan een mail aan info@capsloc.nl.

Heb je vragen over het doen van een ANBI donatie? Bel  010 – 258 78 50, of stuur een email naar info@capsloc.nl.

Concert in CAPSLOC
Concert in CAPSLOC

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps