Capsloc Header wij-caps

Wij Caps

De missie van CAPSLOC

CAPSLOC wil kansen bieden aan talent en het ontwikkelen van creativiteit. Zodat iedereen zijn, haar, of hun unieke stem in hoofdletters, oftewel CAPS kan zetten. CAPS staat natuurlijk voor Capelle en al het talent dat hier en in de regio rondloopt. CAPSLOC is onderdeel van Welzijn Capelle en heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

WE CAPS IN ALL COLORS

We staan voor diversiteit. En echte CAPS zijn onze vrijwilligers, die van CAPSLOC de gezellige plek maken waar je kunt leren en zelfs de start van je carriere, of onderneming kunt maken. 

We zijn hét pop- & cultuurpodium van Capelle aan den IJssel. Met een concertzaal, een geluidsstudio, café, terras, workshop ruimte/danszaal, oefenruimte, allemaal multifunctioneel inzetbaar. CAPSLOC is een culturele broedplaats waar je gevestigde namen vindt, maar ook inspirerende, uitdagende en onontdekte verrassingen. Of je nu houdt van gierende gitaren, spannende verhalen of beats die je voelt tot in je tenen, CAPSLOC biedt kansen en creëert mogelijkheden om talent te ontwikkelen.

Talenten vinden hun weg naar CAPSLOC voor onder andere het DJ Café, Cadybarz, JamCity, SKVR Popschool en een divers workshopaanbod. In samenwerking met onze professionals krijgen zij de ruimte om culturele projecten te ontwikkelen en zelf tot uitvoering te brengen. Een zaalcapaciteit van 300 tot 400 bezoekers, een café, een oefenruimte, een danszaal en een volledige opnamestudio bieden hier alle mogelijkheid toe.

Kortom, een dynamische plek met passie en professionaliteit, waar iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen binnen zijn of haar interessegebied. 

CULTUUR OM WEL TE ZIJN

Verpakt in toffe cultuur lees je tussen de regels door over community, opbouwwerk, talentontwikkeling voor jongeren en vrijwilligerswerk. CAPSLOC valt onder Welzijn Capelle en opereert op het snijvlak van cultuur en welzijn. Kijk voor meer info op welzijncapelle.nu.

Steun CAPSLOC / ANBI status

CAPSLOC is onderdeel van Welzijn Capelle en heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat CAPSLOC belastingvrij schenkingen kan ontvangen, terwijl voor de schenker de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Ook een erfenis of legaat is belastingvrij.

Vind jij het belangrijk dat muziek, cultuur en diversiteit in Capelle en omgeving verder ontwikkeld worden en dat talentontwikkeling een belangrijke boost krijgt? Voel je affiniteit met de door CAPSLOC georganiseerde evenementen die laten zien hoe muziek en cultuur bezoekers kunnen inspireren? Steun CAPSLOC dan nu via een financiële bijdrage.

We waarderen je steun!

JA, ik wil CAPSLOC steunen:

  • Bekijk via de rekenmodule de fiscale voordelen van jouw schenking
  • Bepaal of je een gewone of periodieke gift wilt doen aan CAPSLOC
  • Je kunt het te schenken bedrag overmaken via rekeningnummer NL28 INGB 0007 4905 35 t.n.v. Welzijn Capelle
  • Geef aan dat de schenking specifiek voor CAPSLOC bestemd is door dit in de omschrijving van de betaling te vermelden
  • Wil je (voor de belastingdienst) een bevestiging ontvangen van de schenking, stuur dan een mail aan info@capsloc.nl.

Heb je vragen over het doen van een ANBI donatie? Bel  010 – 258 78 50, of stuur een email naar info@capsloc.nl.

Wij caps

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps