Wij Caps

De missie van CAPSLOC is kansen bieden aan talent en het ontwikkelen van creativiteit, waarmee iedereen zijn of haar unieke stem kan  laten horen. CAPS staat natuurlijk voor Capelle en al het talent dat daar rondloopt! CAPS staat ook voor ons CAPSLOC podium, dat er is om dat talent te laten zien en horen. En echte CAPS zijn onze vrijwilligers, die van CAPSLOC een gezellige plek maken waar je kunt leren en zelfs de start van je carriere, of onderneming kunt maken. 

We zijn hét pop- & cultuurpodium van Capelle aan den IJssel. Een culturele broedplaats waar je gevestigde namen vindt, maar ook inspirerende, uitdagende en onontdekte verrassingen. Of je nu houdt van gierende gitaren, spannende verhalen of beats die je voelt tot in je tenen, CAPSLOC biedt kansen en creëert mogelijkheden om talent te ontwikkelen.

Talenten vinden hun weg naar CAPSLOC voor onder andere het DJ Café, Cadybarz, JamCity, SKVR Popschool en een divers workshopaanbod. In samenwerking met onze professionals krijgen zij de ruimte om culturele projecten te ontwikkelen en zelf tot uitvoering te brengen. Een zaalcapaciteit van 300 tot 400 bezoekers, een café, een oefenruimte, een danszaal en een volledige opnamestudio bieden hier alle mogelijkheid toe.

Kortom, een dynamische plek met passie en professionaliteit, waar iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen binnen zijn of haar interessegebied. 

CULTUUR OM WEL TE ZIJN

Verpakt in toffe cultuur lees je tussen de regels door over community, opbouwwerk, talentontwikkeling voor jongeren en vrijwilligerswerk. CAPSLOC valt onder Welzijn Capelle en opereert op het snijvlak van cultuur en welzijn. Kijk voor meer info op welzijncapelle.nu.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps