Capsloc Header team

Team

Medewerker Paul Productie, Verhuur & Horeca

Paul. Regelt ALLES voor iedereen, en dat de HELE tijd. Behalve als hij in de natuur zit, of over een festival heen stuitert. Dan namelijk even niet!

Daniël, PR & Cummunicatie - Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC Programmabeleid & Marketing

Daniël. Muziek- en cultuurgek, beeldend kunstenaar. Promoot alles wat heen en weer springt in CAPSLOC, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van concerten, events en talent.

Technisch beheerder \ Facilitair medewerker

Mark. Techneut in hart en nieren, geen enkel detail is veilig voor de ‘Master of the Wires’. Gebouw- en hardware fluisteraar. De man die CAPS in topconditie houdt, met een uitstekend oor voor goeie muziek.

Vrijwilligers Coördinator

Dafne krijgt energie van mensen en muziek. Ze gaat shinen als vrijwilligers net zo hard rocken als onze bezoekers. Kortom, ze zet graag mensen in hun kracht en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Horeca & beheer

Tim is gastheer, rockt de bar en zorgt ervoor dat alles wat met beheer te maken heeft binnen CAPSLOC tot in de puntjes geregeld is. 

Programmeur

Max serveert CAPSLOC bezoekers een boeiend concertprogramma vol aanstormend talent en gevestigde namen. Steeds op zoek naar die pareltjes in de muziekwereld. Oh, en je kunt Max ook óp het podium tegenkomen als artiest: Max Horák!

Talentcoach

Cemil is een studio- en podiumbeest. Doet niets liever dan kennis delen, inspireren en muzikale bruggen bouwen met jongeren. Zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen en shinen in de muziekwereld!