Capsloc Header team

Team

Medewerker Paul Productie, Verhuur & Horeca

Paul. Regelt ALLES voor iedereen, en dat de HELE tijd. Behalve als hij in de natuur zit, of over een festival heen stuitert. Dan namelijk even niet!

Daniël, PR & Cummunicatie - Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC Programmabeleid & Marketing

Daniël. Muziek- en cultuurgek, beeldend kunstenaar. Promoot alles wat heen en weer springt in CAPSLOC, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van concerten, events en talent.

Safa, Educatie coördinator muziek & cultuur - Pop- & Cultuurpodium CAPSLOCEducatie coördinator muziek & cultuur

Safa. Educatieve muziekgeek, zangeres, cultuursocioloog, die hier is om kennis met vrachtwagenladingen naar Capelle te brengen en iedereen ervan te overtuigen dat kunst ertoe doet en levens verandert.

Vrijwilligers Coördinator

Dafne krijgt energie van mensen en muziek. Ze gaat shinen als vrijwilligers net zo hard rocken als onze bezoekers. Kortom, ze zet graag mensen in hun kracht en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Technisch beheerder \ Facilitair medewerker

Mark. Techneut in hart en nieren, geen enkel detail is veilig voor de ‘Master of the Wires’. Gebouw- en hardware fluisteraar. De man die CAPS in topconditie houdt, met een uitstekend oor voor goeie muziek.

Programmeur

Max serveert CAPSLOC bezoekers een boeiend concertprogramma vol aanstormend talent en gevestigde namen. Steeds op zoek naar die pareltjes in de muziekwereld. Oh, en je kunt Max ook óp het podium tegenkomen als artiest: Max Horák!

Horeca & beheer

Tim is gastheer, rockt de bar en zorgt ervoor dat alles wat met beheer te maken heeft binnen CAPSLOC tot in de puntjes geregeld is.