Scholen

Scholen

CAPSLOC is CJP Cultuurkaart acceptant

CAPSLOC bezit een groot netwerk aan workshopdocenten op allerlei creatieve terreinen. En als je een vraag hebt die we niet met reeds bestaand aanbod kunnen beantwoorden, nemen we de uitdaging heel graag aan en gaan we daar nieuw aanbod voor ontwikkelen!

In het verleden zijn verschillende projecten voor scholen ontwikkeld, variërend van spoken word tot een DJ traject. Dit is mogelijk voor verschillende leeftijden en alle schoolniveaus, we passen de workshops, daar waar nodig, hierop aan.

Dat muziek en cultuur beleven ontzettend belangrijk is voor kinderen en jongeren, hoeven we hopelijk niet meer uit te leggen. We laten iedereen graag ervaren dat  het tevens een mooie manier is om jezelf creatief te ontwikkelen, je probleemoplossend vermogen en/of je zelfvertrouwen te vergoten. En zelfs ook je wereldbeeld.

Tijdens een onvergetelijk en leerzaam uitje kunnen kinderen in een praktische sessie hun fantasie de vrije loop laten. Creatief denken, nieuwsgierigheid en samenwerking staan hierbij centraal. Wat ze precies gaan doen, kan vaak worden afgestemd op projecten waar ze bijvoorbeeld op dat moment mee bezig zijn in de les.

MEER WETEN?

Heb je interesse in de educatie workshops van CAPSLOC, of wil je gewoon eens komen kennismaken? Neem dan contact met ons op: info@capsloc.nl \ 010 – 258 78 50.