Capsloc Header zwaanzinnige-bird-brewery-bieren

(z)waanzinnige Bird Brewery Bieren

Terug naar overzicht

Naar buiten kijkend staat er nog net niet “terrasweer” in de lucht geschreven. Gelukkig zijn een hoop brouwers dan ook bezig om het bier naar je toe te brengen, zodat je vanuit huis heerlijk kunt genieten van dat lekkere biertje. Zo ook één van onze favoriete brouwerijen: Bird Brewery!

Nu alle horeca zaken gesloten zijn, is er nog maar één Groen Nest open, namelijk de webshop. Groene Nesten zijn verkooppunten van Bird Brewery bier. Voor elke liter bier dat een Groen Nest verkoopt wordt er een boom geplant! Wist je dat CAPSLOC op deze manier al meer dan 112 bomen heeft geplant?

Via de webshop kun je dus lekker bier bestellen en gelijk ook iets terug doen voor de wereld. En dat allemaal gewoon vanuit je huiskamer! Om bierliefhebbers tegemoet te komen in dit dorstige weer biedt Bird Brewery ook nog eens kortingspakket aan met 25% korting!

Naast het vaste assortiment heeft Bird Brewery ook allemaal lekkere specials, zoals het lentebier Joehoe. Gewoon om alvast in de zomerstemming te komen!

In CAPSLOC liggen de Bird Brewery biertjes netjes te wachten tot ze weer gedronken kunnen worden, maar tot die tijd hoef jij gelukkig dus niet zonder te zitten. Dat is toch (z)waanzinnig!

Gelijk naar de webshop!

Bekijk onze Groene Nest pagina!

https://www.youtube.com/watch?v=1qPm3VilRgA

Paul is bij CAPSLOC verantwoordelijk voor pre-productie en verhuur. Hij is daarnaast ook muziek- natuur- en spelletjes fanaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *