Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

CAPSLOC is goed toegankelijk voor mindervaliden. Entree en toiletvoorzieningen zijn drempelloos en goed bereik- en berijdbaar met rolstoelen. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Standaard staanplaatsen

Het concertprogramma van CAPSLOC bestaat standaard uit staanplaatsen. Als een show wel zitplaatsen heeft, wordt dit per programma op de website vermeld.

Wil je als mindervalide een concert bezoeken?

Dan kan dat natuurlijk! Voor gebruikers van een rolstoel of rollator zijn een beperkt aantal rolstoel tickets beschikbaar. Deze zijn tegen de reguliere prijs te verkrijgen via de standaard verkoopkanalen. Het (ondersteunend) gezelschap moet een regulier ticket kopen. Met oog op de veiligheid hebben we het dringende verzoek om niet met je rolstoel of rollator in het midden van de zaal of in de looproute van de nooduitgangen te gaan staan.

Als je met een rolstoel of een rollator komt en niet in het bezit bent van een rolstoelticket, dan kunnen wij in verband met de veiligheid helaas geen toegang verlenen. Zorg er daarom voor dat je tijdig je rolstoelticket aanschaft. Rolstoeltickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en niet aan de deur.

Scootmobielen, krukjes en andere eigen meegenomen zitmogelijkheden zijn niet toegestaan.

Er is geen rolstoelplatform of verhoging aanwezig. Door de opbouw van de zaal is het niet mogelijk om zicht-garantie te geven.

Heb je vragen over je bezoek?

Voor vragen over je bezoek kun je van tevoren mailen naar info@capsloc.nl. Tijdens het concert staan de medewerkers van CAPSLOC, herkenbaar aan hun werkkleding, voor je klaar.