Vrijwilligers

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Wil je deel uitmaken van een levendige plek waar talent en muziek tot bloei komen? Ben je een grote muziekliefhebber of ben je gewoon op zoek naar een leuke manier om je avond door te brengen? Heb je regelmatig een paar uurtjes tijd om deel uit te maken van ons team?

Word vrijwilliger!

Wat kun je allemaal doen?

Als het bovenstaande jou aanspreekt, dan ben jij de degene die we zoeken om te werken aan de bar, als event host, onstage of backstage, foto-/ videograaf, of in de garderobe!

Als vrijwilliger in de CAPS CREW werk je mee aan gave producties, doe je veel ervaring op en werk je aan je cv. Stroom door naar een opleiding of betaalde baan, maak nieuwe vrienden en werk samen met ons aan een toffe, creatieve en duurzame plek. CAPSLOC wil niet alleen een plek zijn voor muziek en talent, maar ook voor en van de stad. Hoe kunnen we dat bereiken? Met jou!

FRONTSTAGE
Als frontstage medewerker ben jij het eerste gezicht dat bezoekers zien bij binnenkomst! Je werkt achter de entree voor de verkoop van tickets, als publieksbegeleider bij de deur of achter de garderobe voor het aannemen van jassen.

ONSTAGE / BACKSTAGE
Zonder techniek is er geen show! Word stagehand of technicus en help mee met licht, geluid en de op- en afbouw van het podium. Groei door tot (back)stagemanager en zorg ervoor dat voor publiek en artiest de avond op rolletjes verloopt.

HORECA
Jij rockt de bar en zorgt ervoor dat niemand dorst heeft. Kun je nog geen bier tappen? Geen probleem! We gaan het je leren, bijvoorbeeld tijdens de halfjaarlijkse taptraining. Alcoholisch of non-alcoholisch: voor iedereen is er wat lekkers te drinken!

PROMO
Als promo medewerker zorg je ervoor dat iedereen CAPSLOC kent! Je maakt de mooiste foto’s of video’s van onze evenementen, of je deelt het programma on- & offline waar je maar kan. Je bent een echte CAPSLOC ambassadeur!

CAPSLOC loves you

In ruil voor je inzet bij CAPSLOC maak je deel uit van ons team. We staan voor je klaar om je te verwelkomen en te begeleiden in de wondere wereld van muziek, concerten en evenementen. Je leert CAPSLOC goed kennen en je maakt deel uit van een steeds evoluerende omgeving.

 • Je werkt mee achter de schermen van een poppodium en creatieve broedplaats
 • Je krijgt vrijkaartjes voor concerten
 • Je maakt deel uit van een creatieve plek om ervaring en kennis op te doen
 • Je krijgt trainingen, zoals de IVA & taptraining
 • Je krijgt je eigen CAPSLOC-shirt en Thunderplugs gehoorbescherming
 • Je bent welkom vrijwilligersborrels, eindejaarsfeest en je krijgt een eindejaarscadeau
 • Je krijgt korting op het gebruik van de oefenruimte, studio en deelname aan creatieve workshops
 • Je bent onderdeel van een leuk dynamisch team
 • Je kan genieten van heel veel muziek!

Welk profiel zoeken we?

 • Je wilt deel uitmaken van het CAPSLOC team
 • Je bent tussen 17 en 110 jaar oud
 • Je bent enthousiast, verantwoordelijk, vriendelijk, behulpzaam en stipt
 • Je bent flexibel en bereid om ’s avonds en in het weekend te helpen

Vind je alles wat je hierboven hebt gelezen leuk?

Meld je dan meteen aan!

Heb je nog vragen? Stuur een email naar vrijwilligers@capsloc.nl.

Tot snel!
Dafne / vrijwilligerscoördinator

Word vrijwilliger!