Talent

CAPS YOUR TALENT

In talent programma bij CAPSLOC kun je werken aan je skills, je netwerk, of gewoon meedoen aan creatieve activiteiten. Scroll verder voor het actuele aanbod.

Ben je tussen de 14 en 23 jaar, kom je uit Capelle en hou je van muziek en creativiteit? Dan ben je bij CAPSLOC op de juiste plek! Leer nieuwe dingen, ontmoet andere makers en werk aan je eigen skills. Maak kennis met onze CAPSLOC Talentcoach en ontdek wat de muziekwereld jou allemaal te bieden heeft. Zet je talent in hoofdletters: CAPSLOC is jouw springplank naar een muzikale carrière! Hieronder vind je het activiteiten overzicht.

Wil je meer weten? Klik dan op de knop hieronder. Tot snel!

Talentontwikkeling bij CAPSLOC

Studio Openstelling

Elke maandag kunnen Capelse jongeren tot en met 23 jaar, terecht tijdens de open studiosessies met onze talentcoach.

Een plek reserveren doe je door contact op te nemen met onze talentcoach, bijv. via een DM op Instagram.

De eerste sessie is gratis, voor vervolgsessies betaal je een klein bedrag, óf je kunt tijdcredits sparen. Hoe dat werkt lees je op de studio pagina.

Geluidsstudio

Capelle On Stage

Capelle On Stage is hét showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching!

Ben jij tussen 12 en 18 jaar en kom je uit Capelle? Vind je muziek leuk en wil je er meer over ontdekken? Dan is Capelle On Stage echt iets voor jou, doe mee! Klik op de knop hieronder en lees snel verder!

Capelle On Stage

Popsport Zuid Holland

Popsport is hét ontwikkeltraject voor talentvolle, jonge muzikanten, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (14 – 21 jaar) die meer willen met hun eigen muziek!

Popsport draait om jou, jouw muziek, jouw act en bovenal: jouw liefde voor muziek. Popsport is een programma voor álle muziekgenres. Ben je singer-songwriter, rapper of muzikant in een band? Produceer jij liever en draai jij op feestjes de dansvloer vol met je eigen tracks? Welke muziek je ook maakt: het Popsport traject vergroot je netwerk, skills én het plezier.

Kom je uit Capelle a/d IJssel of de regio Zuid-Holland? Schrijf je nu in via de knop hieronder!

Lees meer

Oefenruimte

Speel je in een band, klein gezelschap of zoek je een plek om in je eentje te repeteren, zodat je buren je niet kunnen horen?

Onze oefenruimte is geluidsdicht, ingericht met professionele apparatuur en heeft airconditioning. Ook als DJ kun je gebruik maken van de oefenruimte. Lees meer over de mogelijkheden en hoe je kunt reserveren.

Meer over oefenruimte