Talent

CAPS YOUR TALENT

In het talent programma bij CAPSLOC kun je werken aan je skills, je netwerk, of gewoon meedoen aan creatieve activiteiten. Scroll verder voor het actuele aanbod!

Kom je uit Capelle, ben je tussen de 14 en 23 jaar en hou je van muziek en creativiteit? Dan ben je bij CAPSLOC op de juiste plek! Leer nieuwe dingen, ontmoet andere makers en werk aan je skills. Maak kennis met de CAPSLOC Talentcoach en ontdek wat de muziekwereld jou allemaal te bieden heeft. Zet je talent in hoofdletters: CAPSLOC is jouw springplank naar een muzikale carrière!

Wil je meer weten? Klik dan op de knop hieronder. Tot snel!

Talentontwikkeling bij CAPSLOC

Studio Openstelling

Elke maandag kunnen Capelse jongeren tot en met 23 jaar, terecht tijdens de open studiosessies met onze talentcoach.

Een plek reserveren doe je door contact op te nemen met onze talentcoach, bijv. via een DM op Instagram.

De eerste sessie is gratis, voor vervolgsessies betaal je een klein bedrag, óf je kunt tijdcredits sparen. Hoe dat werkt lees je op de studio pagina.

Geluidsstudio

Capelle On Stage

Capelle On Stage is hét showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching!

Ben jij tussen 12 en 18 jaar en kom je uit Capelle? Vind je muziek leuk en wil je er meer over ontdekken? Dan is Capelle On Stage echt iets voor jou, doe mee! Klik op de knop hieronder en lees snel verder!

Capelle On Stage

Popsport Zuid Holland

Popsport is hét ontwikkeltraject voor talentvolle, jonge muzikanten, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (14 – 21 jaar) die meer willen met hun eigen muziek!

Popsport draait om jou, jouw muziek, jouw act en bovenal: jouw liefde voor muziek. Popsport is een programma voor álle muziekgenres. Ben je singer-songwriter, rapper of muzikant in een band? Produceer jij liever en draai jij op feestjes de dansvloer vol met je eigen tracks? Welke muziek je ook maakt: het Popsport traject vergroot je netwerk, skills én het plezier.

Kom je uit Capelle a/d IJssel of de regio Zuid-Holland? Schrijf je nu in via de knop hieronder!

Lees meer

Bandcoaching

Betreed het podium met je eigen band bij CAPSLOC, onder de vleugels van Peter, de ervaren bandcoach van de SKVR. Ontdek alles over rock- en popmuziek en speel samen op het podium, daar draait het om!

Speel je elektrische gitaar, basgitaar, keyboard, drums of wil je alles halen uit je stem? Het is tijd om je talent te laten stralen! Dit is je kans om de echte bandvibe te proeven. Meld je nu aan op de SKVR website via de knop hieronder. (Gratis proefles is mogelijk!)

Aanmelden Bandcoaching

Oefenruimte

Speel je in een band, klein gezelschap of zoek je een plek om in je eentje te repeteren, zodat je buren je niet kunnen horen?

Onze oefenruimte is geluidsdicht, ingericht met professionele apparatuur en heeft airconditioning. Ook als DJ kun je gebruik maken van de oefenruimte. Lees meer over de mogelijkheden en hoe je kunt reserveren.

Meer over oefenruimte