Voor Artiesten

Spelen bij CAPSLOC?

We hebben een aantal vaste programma’s zoals What’s Cooking en CAPS Loud, waar je misschien kunt spelen. Maar natuurlijk vinden we het ook heel tof als je je EP of album uitbrengt en een release party wilt organiseren. Hou ook onze socials in de gaten voor Open Calls en talent trajecten.

Er is veel interesse om bij ons te spelen en we hebben lang niet genoeg plek voor iedereen. Net als andere podia moeten we keuzes maken. We krijgen zoveel mailtjes en verzoeken dat we ook niet iedereen terug kunnen mailen. Het kan zijn dat het lang duurt voor je antwoord krijgt, of dat je helemaal geen antwoord krijgt.

What’s Cooking

What’s Cooking is hét poptalent podium van 010! Aanstormende popartiesten krijgen de kans om zich te presenteren. Een echte buitenkans om de top acts van morgen te leren kennen en te supporten!

CAPS Loud

CAPS Loud biedt harde muziek het podium. Of het nu metal, electro, punk of iets anders is: beukende chaos met de hardste acts!

Technische specificaties

Alle licht- en geluidsspecificaties van CAPSLOC.

Onze riders kun je hier downloaden:

Voor meer informatie over licht, geluid en technische zaken neem contact op via info@capsloc.nl

Hoe breng je je band of act op de juiste manier onder de aandacht?

Wil jij optreden in CAPSLOC? Er zijn veel bands en artiesten die graag bij ons het dak eraf willen spelen. We vinden het super dat je ons wilt benaderen. Hieronder zetten we wat dingen op een rij die belangrijk zijn om te lezen voordat je ons mailt.

  • Stuur een duidelijke, korte mail met links naar je bio, social links en muziek, zodat onze programmeur makkelijk een beeld krijgt van wat we van jou kunnen verwachten als act.
  • Heb je een album-release in de planning en wil je CAPSLOC als locatie gebruiken? Stuur dan een album release mail.
  • Ben je een aanstormend talent en wil je in aanmerking komen voor What’s Cooking? Stuur dan een What’s Cooking Talent mail.
  • Ben je een act die (kneiter) harde muziek (metal, electro, punk, etc) maakt? Stuur dan een Loud mail. CAPSLOC Loud in in het onderwerp van je email.
  • Heb je een vet idee voor een evenement in CAPSLOC? Stuur dan een Vet Idee mail.
  • Ben je een feestband of act voor trouwfeesten en partijen? Dan is CAPSLOC helaas niet de plek voor jou.
  • DM’s via Instagram of andere sociale platformen worden niet in behandeling genomen.

We waarderen het dat je ons benadert! Als jezelf als artiest onder de aandacht wilt brengen, schroom niet en stuur een mailtje naar via programmering@capsloc.nl. Wie weet sta jij binnenkort in CAPSLOC!