Over CAPSLOC

Over CAPSLOC

CAPSLOC is een podium en culturele broedplaats. Een springplank voor lokaal en regionaal jong talent, dat voor én achter de schermen kansen krijgt om hun potentieel te vergroten en hun skills in hoofdletters, oftewel CAPS, te zetten.

CAPSLOC is dé plek voor popmuziek en –cultuur in Capelle aan den IJssel, waar iedereen uit de regio van concerten kan genieten. Een inclusieve community en duurzaamheid spelen bij CAPSLOC, dat onderdeel is van Welzijn Capelle, een centrale rol.

Bij CAPSLOC vind je concerten in een brede programmering, met zowel aanstormend talent als gevestigde namen. Het programmaoverzicht vind je hier.

Voor jongeren en jongvolwassenen biedt CAPSLOC een plek om zichzelf te ontdekken en ontwikkelen door middel van muziek. We hebben een stucturele programmering met activiteiten waar lokaal en regionaal beginnend muzikaal talent aan deel kan nemen en dat hen een podium biedt. De CAPSLOC Talentcoach begeleidt hen daarin en peilt voortdurend behoeftes en interesses. Meer over ons Talentontwikkelingsprogramma vind je hier.

Join de CAPS Crew!

CAPSLOC wil niet alleen een plek zijn voor muziek en talent, maar ook voor en van de stad. Hoe kunnen we dat bereiken? Met jou!

Word vrijwilliger bij CAPSLOC en ervaar de energie van live muziek terwijl je nieuwe vaardigheden ontwikkelt en bijdraagt aan de lokale gemeenschap.

Word vrijwilliger!

Duurzaamheid en inclusie

CAPSLOC houdt van muziek, van mensen én van onze planeet. Bouwen aan een inclusieve community en duurzaamheid spelen bij CAPSLOC daarom een centrale rol.

We willen onze milieuvriendelijke keuzes ook stimuleren onder onze artiesten, werknemers, publiek, partners en leveranciers. Van muziek genieten, met oog op de toekomst: CAPSLOC denkt als duurzaam podium aan de volgende generatie, zodat ook zij kunnen genieten van een avondje uit. We zijn op een missie om één van de groenste podia van Nederland te worden!

Duurzaamheid en inclusie

Steun CAPSLOC

Draag bij aan cultuur in Capelle aan den IJssel en ver daarbuiten!

CAPSLOC is onderdeel van stichting Welzijn Capelle, de welzijnsorganisatie van de gemeente Capelle aan den IJssel en heeft een ANBI status. We zijn een non-profit organisatie, conformeren ons ondermeer aan de code diversiteit en inclusie, fair practice en Governance Code Cultuur.

Meer over CAPSLOC steunen

Voor Artiesten

Kom je binnenkort bij ons spelen en ben je op zoek naar onze technische gegevens? Of wil je graag je band of act onder onze aandacht brengen?

We hebben alle informatie die je nodig hebt voor je op een rij gezet.

Voor Artiesten

Onze partners

Onderstaande partners bouwen mee aan een beter CAPSLOC voor onze bezoekers. Ook zij investeren in jong talent en ondersteunen CAPSLOC op het vlak van ondermeer duurzaamheid.

Niks missen? Schrijf je in voor de CAPSLOC nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het programma en de talentontwikkelingen van CAPSLOC? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.