• Toon alles
  • Concert

do 5 sep

Huize Lucas
Concert, Concert, Dreampop, Queerpop

Huize Lucas

Wanneer de muzikanten van Huize Lucas het podium betreden, word je meegenomen op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk.

za 7 sep

Skapiche + Skippabeat
Concert, Concert, SKA

Skapiche + Skippabeat

Ervaar de onvergetelijke energie van SKAPICHE?! en de aanstekelijke vibes van SKIPPABEAT – twee opzwepende ska bands die je gegarandeerd laten dansen en springen op hun dynamische beats.

za 14 sep

Vibefest
Concert, 12-17 jaar, Event, Feest

Vibefest

Ben jij klaar voor Vibefest? Op 14 september 2024 van 18:00 – 22:00 knalt CAPSLOC Capelle met het allereerste Vibefest! Een spetterend feest vol old school Urban & R&B hits, speciaal voor jongeren van 12-17 jaar.

za 5 okt

Love Story – Taylor Swift Tribute Band
Concert, Concert, Pop, Tribute

Love Story – Taylor Swift Tribute Band

Love Story is een van de beste Taylor Swift Tribute bands op dit moment, een must see voor liefhebbers van Taylor Swift.

za 12 okt

The Bruceband
Concert, Concert, Rock, Tribute

The Bruceband

The Bruceband bestaat al ruim 16 jaar en is inmiddels een begrip bij de Springsteen kenners in binnen-en buitenland! De band heeft een avondvullende show met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen.

za 9 nov

ACinDC
Concert, Concert, Rock, Tribute

ACinDC

Al 50 jaar staat AC/DC garant voor onvervalste rockklassiekers, met energieke optredens die elk festival omver blazen, geliefd bij jong en oud! Zo ook ACinDC, de weergaloze AC/DC tribute band.

za 16 nov

Mystery
Concert, Concert, Progressive Rock

Mystery

MYSTERY is a cutting edge progressive rock band from Montreal Quebec, after 9 albums released, the Canadian group has become one of the most popular and respected Progressive Rock Band in the world.

za 23 nov

CELL29
Concert, Concert, Coverband, Rock

CELL29

Heavy rock coverband Cell29 bestaat 20 jaar en viert dit graag samen met jullie! De mannen hebben in die 20 jaar zalen, kroegen en festivals in binnen- en buitenland op hun grondvesten doen trillen.

za 30 nov

Vroeg Pieken
Concert, 18+, Concert, Feest

Vroeg Pieken

Kom aan het begin van je zaterdagavond naar onze dansvloer in CAPSLOC! Bij ons ga je vanaf 20:00 uur los op de door jou gekozen liedjes.

za 7 dec

Joni Mitchell + Bob Dylan Tribute
Concert, Concert, Tribute

Joni Mitchell + Bob Dylan Tribute

Wildwood Flower – A Joni Mitchell Story + Tommy Ebben Zingt Bob Dylan: een dubbelshow met ode aan twee legendarische (singer)songwriters.

zo 15 dec

ROLLING STONES FANMEETING
Concert, Concert, Rock, Tribute

ROLLING STONES FANMEETING

The Stones keep on rolling! Zondag 15 december 2024 is er weer een echte onvervalste Keithbash! Hij wordt 81! Samen met zijn maatjes Mick Jagger, Ron Wood en in memoriam Charlie Watts blijven de Stones actief.

za 1 feb

The Policed
Concert, Concert, Tribute

The Policed

Tributeband The Policed brengt de energie, muzikaliteit en dynamiek van The Police terug op het podium in een show vol hits.

za 22 feb

The Tom Petty Tribute
Concert, Concert, Tribute

The Tom Petty Tribute

The Tom Petty Tribute speelt het beste van de legendarische Amerikaanse singer-songwriter Tom Petty en zijn weergaloze band The Heartbreakers.

Over CAPSLOC

CAPSLOC is dé plek voor popmuziek en –cultuur in Capelle aan den IJssel, waar iedereen uit de regio van concerten met een brede programmering kan genieten.

Een culturele broedplaats voor lokaal en regionaal jong talent, dat voor én achter de schermen kansen krijgt om hun potentieel te vergroten en hun skills in hoofdletters, oftewel CAPS, te zetten.

Meer over CAPSLOC

Niks missen? Schrijf je in voor de CAPSLOC nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het programma en de talentontwikkelingen van CAPSLOC? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.