Bezoekersinfo

Locatie en bereikbaarheid

CAPSLOC is uitstekend bereikbaar met OV, fiets of met de auto.

Locatie en bereikbaarheid

Ticketinfo

Je kunt bij CAPSLOC online en aan de kassa tickets kopen.

Online: na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa: op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Heb je vragen? Kijk bij de meestgestelde vragen voor meer informatie over tickets.

Veelgestelde vragen

Toegankelijkheid

CAPSLOC is goed toegankelijk voor mindervaliden. Entree en toiletvoorzieningen zijn drempelloos en goed bereik- en berijdbaar met rolstoelen.

Er is een lift aanwezig in het gebouw. Verder bestaat de concertzaal van CAPSLOC standaard uit staanplaatsen. Als een show wel zitplaatsen heeft, wordt dit per programma op de website vermeld.

Toegankelijkheid

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je bezoek? Het antwoord vind je misschien bij de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Gehoorbescherming

Bij CAPSLOC kun je aan de bar tokens kopen, waarmee je uit de automaat in de hal oordoppen kunt halen. Wil je blijven genieten van muziek? Draag oordoppen met muziekfilter, houd voldoende afstand tot de speakers en gun je oren af en toe wat rust.

Bij muziekevenementen is het geluidsniveau meestal hoger dan 80 dB. Daarom is het verstandig om oordoppen met muziekfilter te dragen omdat naarmate je langer blootgesteld wordt aan versterkte muziek, de kans op gehoorschade toeneemt. Op deze manier hoor je de muziek nog steeds goed, kun je makkelijker communiceren met je vrienden, ben je minder moe na afloop en bescherm je ook nog je gehoor.

Wil je meer gehoor tips? Kijk dan op de website van I Love My Ears.

I love My Ears website

Huisregels, algemene voorwaarden en privacy

CAPSLOC hanteert de onderstaande regels en voorwaarden.

  • Bekijk hier onze huisregels
  • CAPSLOC hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Klik hier om ze te lezen.
  • Bekijk hier onze privacy & cookies informatie

NIKS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR DE CAPSLOC NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het programma en de talentontwikkelingen van CAPSLOC? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.