Duurzaamheid en inclusie

Werken aan een duurzaam podium

CAPSLOC houdt van muziek, van mensen én van onze planeet. Bouwen aan een inclusieve community en duurzaamheid spelen bij CAPSLOC daarom een centrale rol. We willen onze milieuvriendelijke keuzes ook stimuleren onder onze artiesten, werknemers, publiek, partners en leveranciers.

Van muziek genieten, met het oog op de toekomst: CAPSLOC denkt als duurzaam podium aan de volgende generatie, zodat ook zij kunnen genieten van een avondje uit. We zijn op een missie om één van de groenste podia van Nederland te worden!

Greenstages

Als onderdeel van het convenant Greenstages is CAPSLOC al flink verduurzaamd. Door de overstap naar hard-cups is de hoeveelheid restafval bijvoorbeeld al meer dan gehalveerd. Denk ook aan slimme kranen waarmee we minder water verspillen. We gebruiken minder elektriciteit door vernieuwing met led podiumverlichting en we gebruiken zoveel mogelijk duurzame producten. Naast duurzame Fairtrade koffie schenken we frisdranken van Fritz-Kola en speciaal bieren van de Bird Brewery. Onze sapjes komen van zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon en worden dus lokaal geproduceerd.

Duurzaamheid wordt door het hele team gedragen en we stimuleren onze bezoekers om ook duurzaam mee te denken. Kies als het kan voor de fiets of openbaar vervoer als je naar CAPSLOC komt en download je ticket op je telefoon, om papier te besparen!

We CAPS In All Colors

CAPSLOC conformeert zich aan de Code Diversiteit & Inclusie. We vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. We komen in alle kleuren en dat zetten we in hoofdletters, oftewel: CAPS!

We bieden een breed programma voor muziekliefhebbers en bieden uitluikend poptalent een veilige, open plek om zich te ontwikkelen. Samen met onze partners, personeel en publiek werken we aan een inclusieve cultuursector.

Code Diversiteit & Inclusie