Capsloc Header robby-valentine

ROBBY VALENTINE

capsloc
Concert

zaterdag 3 februari

Deur: 20:00 Start: 21:00 2024-02-03 21:00:00

Voorverkoop: €17,50 Deurverkoop: €22,50

Koop Tickets
  • Rock
  • Symfonische rock

Muzikaal fenomeen Robby Valentine, bekend van de jaren ‘90 hit ‘Over and Over Again’, bracht 21 oktober zijn nieuwe album ‘Embrace the Unknown’ uit. Dit volledig door Valentine zelf geschreven, ingespeelde, gezongen en opgenomen nieuwe album, is alweer zijn dertiende studio album met eigen werk in zijn indrukwekkende carrière. Met ‘Embrace the Unknown’ zet Valentine wederom een album neer waarin zijn veelzijdigheid als artiest naar voren komt.

Het is een album wat de liefhebbers van Queen, The Beatles, George Michael en Muse zeker zullen waarderen.

Het maken van zijn nieuwste werk was, door zijn recente tot 2% gereduceerde zicht, een ware uitdaging voor het multitalent. Het 10 songs tellende, in muziekstijl variërende Pop/Rock album is een wederom bewijs van zijn muzikale veelzijdigheid en klasse. Valentine begon zo’n 3 jaar geleden met het schrijven en opnemen van dit nieuwe album, in de tijd dat de Corona Pandemie ieders leven beheerste. Terwijl voor hemzelf zijn wereld totaal was ingestort door zijn zichtverlies. Het titelnummer ‘Embrace the Unknown’ gaat over dat verlies en de strijd die het moeten accepteren van dat lot met zich meebrengt. Volgens Valentine zelf de mooiste rockballad die hij ooit heeft gemaakt.

Tijdens de album releaseparty op 21 oktober 2023, bleek Valentine’s show ondanks zijn eigen visusverlies visueler dan ooit en bezoekers spraken over ‘de beste Valentine show ooit’.

Deze show in CAPSLOC is het vervolg op dit spektakel. Wie 21 oktober heeft moeten missen, heeft nu de kans om deze set alsnog live te zien!

Links Facebook / Instagram

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps