Capsloc Header whats-cooking

WHAT’S COOKING

capsloc
Concert

zaterdag 28 januari

Deur: 20:00 Start: 20:30 2023-01-28 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €7,50

Koop Tickets
  • Indierock
  • Singer-songwriter

What’s Cooking is hét nieuwe poptalent podium van 010! In Pop-& Cultuurpodium CAPSLOC in Capelle a/d IJssel krijgen beginnende popartiesten de kans om zich te presenteren. Een echte buitenkans om de top acts van morgen te leren kennen en ze te supporten.

In deze editie:

Daniel Nolet
Na lange tijd een carrière als profvoetballer nagestreefd te hebben, gooit een 16 jarige Daniel Nolet het roer om. Muziek moet het worden, in het bijzonder het schrijven van liedjes en vertellen van verhalen. Nolet stoft de platen van zijn ouders af en dompelt zich onder in The Beatles, The Police, Dire Straits en BB King. Samen met zijn fascinatie voor Britpop vormt dit het fundament van zijn repertoire. Na een afgeronde studie aan het conservatorium van Rotterdam waar Nolet zijn bandleden ontmoet, wordt eerste single ‘Go Back’ erg goed ontvangen. Deze heeft 6 weken in de ‘Verrukkelijke 15’ van Leo Blokhuis en Giel op Radio 2 gestaan nadat hij werd aangedragen door Stefan Stasse. Na meerdere radio optredens afgelopen jaar is het binnenkort tijd voor nieuw materiaal.

Link: Instagram

Jaco Falcon
Nummers van Jaco Falcon zullen je zeker ’s nachts wakker houden. De 20-jarige zanger, songwriter en gitarist combineert genadeloos eerlijke teksten met enorme catchy melodieën. Liedjes die je raken waar het zeer doet, troosten wanneer je het nodig hebt en je laten dansen tot de zon opkomt. Dit allemaal is, sneller dan je denkt, te horen op zijn lang verwachte debuut EP genaamd ‘What Keeps Me Up at Night’. Waarin te horen zal zijn dat zijn jaren ervaring en talenten samensmelten tot een nieuwe en verfrissende blik op wat poprockmuziek deze dag kan zijn. Klinkt als The 1975 en John Mayer.

Link: Instagram

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC
Pelikaanweg 3, Capelle a/d IJssel
Datum: Zaterdag 28 januari
Deuren: 20.00 uur
Start: 20.30 uur

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam centrum ben je met metrolijn C binnen 15 minuten bij station Capelle Centrum. CAPSLOC is 3 minuutjes lopen. Er is volop gratis parkeerplek voor de deur.

Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps