Vergaderruimte Huren

Ruimte voor zakelijke activiteiten huren op een bijzondere locatie

Op zoek naar multifunctionele ruimte om te huren voor jouw evenement? Van geluidsstudio tot oefenruimte voor muzikanten en van vergaderingen, brainstormsessies, trainingen en workshops tot (bedrijfs-)feesten en seminars: bij CAPSLOC vind je de passende ruimte.

Vraag direct een offerte aan

CAPSLOC concerten

CAPSLOC bevindt zich in het centrum van Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam, met ruimschoots gratis parkeerplaats voor de deur. De locatie is uitstekend bereikbaar voor bezoekers uit de regio. Met de metro vanuit centrum Rotterdam sta je in ongeveer 20 minuten bij ons voor de deur.

De creatieve sfeer van een poppodium draagt bij aan geïnspireerde brainstormsessies, vergaderingen, trainingen of seminars. Samen zetten we jouw bedrijf in hoofdletters, oftewel CAPS! We delen graag onze ervaring met de organisatie van specifieke activiteiten.

Huren bij CAPSLOC in het kort:

 • Losse ruimte of meerdere tegelijkertijd
 • Uitgebreide podiumuitrusting met licht en geluid
 • Makkelijk bereikbaar met OV en auto
 • Ruim en gratis parkeren
 • Duurzaam en MVO verantwoord
 • Airconditioning
 • Toegankelijk voor minder valide bezoekers
 • Gratis wifi

Beeldende kunst in CAPSLOC (kunstenaar: Kenkenetic)

Waarom ruimte huren bij CAPSLOC?

Als non-profit organisatie worden de opbrengsten gebruikt voor onze programmering en/of verbetering van de faciliteiten. Huren bij CAPSLOC betekend daardoor indirect investeren in lokale cultuur en talentontwikkeling.

DUURZAAM

CAPSLOC heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en is aangesloten bij het convenant Green Stages. Je kunt er dus vanuit gaan dat huren in CAPSLOC een duurzaam karakter heeft, waarbij we steeds een stapje verder proberen te gaan. Bovendien investeer je door te huren bij CAPSLOC in lokaal en regionaal  muziektalent, dat bij ons een podium krijgt om te groeien.

ANBI-STATUS

Als onderdeel van Welzijn Capelle heeft CAPSLOC een ANBI-status. Lees hier hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoe je ons nog meer kunt steunen.

Zakelijke evenementen op maat

Omdat iedere verhuring er anders uitziet, denken we graag met je mee. Via de knop hieronder kun je ons een email sturen met je vragen en wensen. We nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met je op.

CAPSLOC is niet te huur voor particuliere privé feesten, zoals verjaardagen en bruiloften.

Vraag informatie aan

Onze ruimtes

Met verschillende multifunctionele ruimtes is CAPSLOC ideaal voor grote en kleine evenementen, vergaderingen, presentaties, trainingen en andere bijeenkomsten.

CAPSLOC verzorgt ook catering op maat. Omdat wij streven naar een duurzame bedrijfsvoering, is dit standaard vegetarisch.

(Halve) concertzaal

Ruim, theatraal, of intiem: met licht en geluid creëren we elke gewenste sfeer. Voor o.a. presentaties, seminars, tentoonstellingen, kleinschalige beurzen, trainingen, vergaderingen en bedrijfsfeesten.

Zaal informatie

 • Presentatiescherm
 • Podium licht- & geluidsinstallatie
 • Bar
 • Mogelijkheden tot het opnemen en/of live streamen van je bijeenkomst
 • Geschikt voor verschillende type activiteiten, zoals presentaties, vergaderingen en bedrijfsfeesten

Capaciteit

 • Staand: 280 personen
 • Zittend: 110 personen

De concertzaal kan door een scheidingswand in tweeën gesplitst worden voor een intiemere setting. Zo is deze ruimte o.a. geschikt voor kleinschaligere workshops, vergaderingen en presentaties.

Grote zaal

Halve grote zaal

Activiteitenruimtes

De twee activiteitenruimtes zijn geschikt voor trainingen, vergaderingen en creatieve workshops. Een spiegelwand maakt de grootste ruimte ook geschikt voor dans- en bewegingsworkshops.

Zaal informatie

 • Presentatiescherm
 • Koffie/Thee en andere versnaperingen op aanvraag
 • Whiteboard en flip-over
 • Wifi
 • De grootste activiteitenruimte beschikt over een spiegelwand en geluidsinstallatie
 • Geschikt voor verschillende type activiteiten, zoals presentaties, vergaderingen en trainingen

Capaciteit

 • Ruimte 1, spiegelzaal: 30 personen
 • Ruimte 2, vergaderruimte: 12 personen

Beide ruimtes zijn op de 1e etage. Bezoekers kunnen met de lift naar boven als dit nodig is.

Workshopruimte 1 (met spiegelwand)

Workshopruimte 2

Café en terras

Na de vergadering nog even met elkaar borrelen? Of een bedrijfsfeest organiseren met barbecue in de avond zon?

Het café is een fijne plek om te ontspannen met muziek en een hapje of een drankje. De ruimte leent zich ook goed voor een talkshow, presentatie of podcast opnames.

Niet alleen binnen valt er bij CAPSLOC wat te beleven! Het terras “de CAPS Garden” is een beleving op zich, bijvoorbeeld als aanvulling op je bedrijfsfeest. Een groene oase met fruitboompjes, leuke zitjes en een buitenpodium.

Geïnspireerd? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Het terras, de CAPS Garden

Oefenruimte

Op zoek naar geschikte oefenruimte voor je band of muziekproject?

Onze oefenruimte is geluidsdicht, ingericht met professionele apparatuur en heeft airconditioning. Dus je kunt er lekker stoom afblazen!

Meer over oefenruimte

Geluidsstudio

In onze geluidsstudio kunnen we muzikanten, grote en kleine bands van alle genres opnemen, mixen en masteren. Ook is het mogelijk om concerten en showcases op het podium vast te leggen, of podcasts op te nemen.

Meer over geluidsstudio

Over CAPSLOC

CAPSLOC is dé plek voor popmuziek en –cultuur in Capelle aan den IJssel, waar iedereen uit de regio van concerten met een brede programmering kan genieten.

Een culturele broedplaats voor lokaal en regionaal jong talent, dat voor én achter de schermen kansen krijgt om hun potentieel te vergroten en hun skills in hoofdletters, oftewel CAPS, te zetten.

Meer over CAPSLOC