Capsloc Header vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn letterlijk de CAPS in CAPSLOC, ze verrichten allerlei soorten werkzaamheden en laten de plek echt tot leven komen! 

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met frisse ideeën die alles, maar dan ook alles willen leren over een poppodium. Onze ervaren teamleden nemen je graag op sleeptouw en leren je alles wat je moet weten. Ook kun je regelmatig allerlei workshops en trainingen volgen. Zo kun je bijvoorbeeld alles leren over livestreamen, podcasts, hospitality, event productie, podiumtechniek, licht, geluid, noem maar op!

WAT KUN JE ALLEMAAL DOEN?

STAGE CAPS
Heb jij iets met geluid of licht tijdens concerten? Nou, sjouwer en bouwer: dan kun je aan de slag als stagehand, meekijken en helpen met licht, geluid en misschien groei je wel door naar stagemanager of technicus.

PROMOCAPS
Jij bent een doener! Geef jou maar stapels flyers, stickers en posters, want je komt o-ver-al en je bent ook online overal te vinden om de events van CAPSLOC te promoten.

EVENTCAPS
Je hangt graag rond op concerten en feesten, maar je maakt jezelf tegelijk ook graag nuttig? Dan is het event team misschien de plek voor jou. Deze tapkanonnen tappen biertjes, schenken drankjes en zijn het gezicht van CAPSLOC achter de bar, verkopen de tickets aan de entree, passen op de jassen in de garderobe en nog veeeel meer. En wie meer verantwoordelijkheid wil dragen, kan doorgroeien tot productieleider.

MEDIACAPS
Hou je van schrijven, fotograferen, ontwerpen, filmen en video editen? Dan kun je deel uitmaken van het mediateam: ware ambassadeurs van CAPSLOC. Ze hebben een neus voor sterke verhalen, werken stipt en kunnen omgaan met deadlines.

Meld je aan als vrijwilliger!

Diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid vinden we heel belangrijk. Voel je welkom!

You CAPS what it takes? Vrijwilliger zijn bij CAPSLOC  levert je in elk geval een hele leuke ervaring en een hoop nieuwe vrienden op. Een plek in een gezellig team en een fijne sfeer bij een vooruitstrevend podium. Afhankelijk van wat je wilt, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds meer  verantwoordelijkheid.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de CAPS CREW? Stuur een mail met je motivatie, interesses en contactgegevens naar: info@capsloc.nl

Vrijwilliger Laura

Vrijwilliger in CAPS: Laura

Wat doe je bij CAPSLOC?
Ik draai meestal bardiensten.

Wat is het leukste aan je rol?
Het leukste vind ik nieuwe mensen leren kennen.

Speel je zelf ook muziek?
Nee, ik wil wel basgitaar leren spelen.

Wat is je favoriete artiest / band / nummer? 
Whitechapel – When a Demon Defiles a Witch (Echte favoriet) The Backstreet Boys – I Want It That Way, Natasha Beddingfield – Unwritten (Guilty pleasures 😉

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik alles snel oppak en mezelf socialer op kan stellen.

Vrijwilliger Laura