Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn letterlijk de CAPS in CAPSLOC, ze verrichten allerlei soorten werkzaamheden. We zijn altijd op zoek naar talentvolle vrijwilligers met nieuwe frisse ideeën, die zich voor CAPSLOC willen inzetten. Onze ervaren teamleden nemen je graag op sleeptouw en leren je alles wat je moet weten. Ook kun je regelmatig workshops en trainingen volgen, zodat je alle ins en outs van een poppodium leert kennen!

WAT KUN JE ALLEMAAL DOEN?

STAGE CAPS
Heb jij iets met geluid of licht tijdens concerten? Nou, sjouwer en bouwer: dan kun je aan de slag als stagehand, en misschien groei je wel door naar stagemanager of technicus.

PROMOCAPS
Jij bent een doener! Geef jou maar stapels flyers, stickers en posters, want je komt o-ver-al en je bent ook online overal te vinden om de events van CAPSLOC te promoten.

EVENTCAPS
Je hangt graag rond op concerten en feesten, maar je maakt jezelf tegelijk ook graag nuttig? Dan is het event team misschien de plek voor jou. Deze tapkanonnen tappen biertjes, schenken drankjes en zijn het gezicht van CAPSLOC achter de bar, verkopen de tickets aan de entree, passen op de jassen in de garderobe en nog veeeel meer. En wie meer verantwoordelijkheid wil dragen, kan doorgroeien tot productieleider.

MEDIACAPS
Hou je van schrijven, fotograferen, ontwerpen, filmen en video editen? Dan kun je deel uitmaken van het mediateam: ware ambassadeurs van CAPSLOC. Ze hebben een neus voor sterke verhalen, werken stipt en kunnen omgaan met deadlines.

Meld je aan als vrijwilliger!

You CAPS what it takes? Het levert je in elk geval een hele leuke ervaring en een hoop nieuwe vrienden op. Een plek in een tof team met een gezellige sfeer bij een vooruitstrevend podium.

Afhankelijk van wat je wilt, kom je gewoon een handje helpen of neem je steeds meer  verantwoordelijkheid. Zin om deel uit te maken van de CAPS CREW? Stuur een mail waarin je jezelf en je interesses bij CAPSLOC voorstelt: info@capsloc.nl

Vrijwilliger CAPSTIMONIAL: Laura

Wat doe je bij CAPSLOC?
Ik draai meestal bardiensten.

Wat is het leukste aan je rol?
Het leukste vind ik nieuwe mensen leren kennen.

Speel je zelf ook muziek?
Nee, ik wil wel basgitaar leren spelen.

Wat is je favoriete artiest / band / nummer? 
Whitechapel – When a Demon Defiles a Witch (Echte favoriet) The Backstreet Boys – I Want It That Way, Natasha Beddingfield – Unwritten (Guilty pleasures 😉

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik alles snel oppak en mezelf socialer op kan stellen.