Capsloc Header keiths-birthday-bash

Keith’s Birthday Bash

capsloc
Event

zondag 12 december

Deur: 13:00 Start: 13:30 2021-12-12 13:30:00

Voorverkoop: €14,00 Deurverkoop: €14,00

Koop Tickets
  • Coverband
  • Rock

Al 16 jaar lang viert Rolling Stones tributeband Undercover de verjaardag van Keith Richards met een Rolling Stonesdag door en voor fans genaamd: Keith’s Birthday Bash!

Helaas kon dit evenement vorig jaar, net als veel andere evenementen, niet doorgaan. Dit jaar kan het gelukkig wel en zijn er 200 tickets beschikbaar.

Undercover vindt het belangrijker dan ooit om een te gekke Stonesparty te geven voor de vele Stonesfans die Nederland telt. Belangrijker dan ooit omdat het leven vergankelijk is en je het regelmatig moet vieren met een samenzijn waarbij muziek en een weerzien centraal staan.

Dachten Stonesfans lange tijd dat de Rolling Stones leden onsterfelijk waren, niets bleek minder waar toen drummer Charlie Watts, de heartbeat van de Rolling Stones, augustus jl. overleed. Een schok voor de Rolling Stones en alle Stonesfans over de wereld. Bescheiden als Charlie was, vond hij dat de band ook zonder hem door moest gaan. Dat siert deze unieke persoonlijkheid. De zestiende editie van Keith’s Birthday Bash is dan ook niet alleen voor Keith, maar ook voor Charlie!!

Ondanks de korte voorbereidingstijd gaat Undercover ervoor zorgen dat er een enorme lading aan Stonessongs LIVE voorbij komt op deze middag. De muziek van de Stones blijft namelijk wel onsterfelijk.

Traditiegetrouw is er ook een Stonesgerelateerde supportact en kan je genieten van een enorme stand met Stonesmemorabilia, Stones filmbeelden op een groot scherm, een loterij met Stonesprijzen en eten en drinken aan de gezellige bar van Capsloc.

Maar geniet vooral van elkaars gezelschap en verhalen!

Let’s spend the day together! Satisfaction guaranteed!

Website

Facebook

Dit een Testen voor Toegang concert: toegang alleen op vertoon van je ticket en een negatieve test-, herstel- of vaccinatiebewijs via de QR code in de Corona Check app. Let op: deze krijg je pas 14 dagen na je laatste prik.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps