Oefenruimte

Repeteren bij CAPSLOC

Speel je in een band of klein gezelschap en zoek je een plek om te repeteren? Klagen je buren dat je te veel herrie maakt tijden het oefenen?

CAPSLOC heeft een geluidsdichte oefenruimte met een professionele backline waar je gebruik van mag maken. Verder is er vloerverwarming en voor tijdens het harde werken is er airconditioning. Kortom, je kunt lekker stoom afblazen!

Tarieven & reserveren

  • Tarief: € 15,- per uur

Aanvullende opties:

  • DJ Set: € 20,- per keer
  • SM58 microfoon (per stuk extra): € 7,- per keer

Betalen kan alleen via PIN.

De oefenruimte is geopend op maandagen, donderdagen, vrijdagen en zondagmiddag en heeft een maximale capaciteit van 6 personen.

Om te reserveren, of als je vragen hebt stuur je een mail naar oefenruimte@capsloc.nl met daarin je voorkeurstijd / -dag. We nemen contact met je op en spreken verder met je af.

Standaard backline

Muzikanten kunnen gebruik maken van onze backline. Onze standaard backline bestaat uit:

  • Drumstel: Pearl Export drumkit,  incl. hi-hat en drie cymbals (-stands)
  • Bass versterker: Markbass 102P little mark IV
  • Gitaar versterker: Fender Champions 50XL
  • Gitaar versterker: Marshall CODE 50
  • Gitaar versterker: Peavey Bandit 112
  • Zanginstallatie: standaard twee SM58 microfoons, mogelijkheid om je keyboard aan te sluiten en een AUX-kabeltje om audio vanaf je telefoon op laptop af te spelen.

CAPSLOC heeft geen instrumenten die je kunt gebruiken. Neem daarom altijd zelf je drumstokken, gitaren en/of keyboard mee. Uiteraard ben je ook welkom als je wilt repeteren met je bijvoorbeeld je trompet of viool.

Ook DJ’s kunnen gebruik maken van de oefenruimte. Tegen een vergoeding zetten wij onze Pioneer 2000 Nexus2 DJ-set in de oefenruimte.

Geluidsstudio

Wekelijks organiseert onze talentcoach open studiosessies, waar je je voor in kan schrijven. Zelf aan de slag in de studio? Lees meer over de mogelijkheden voor het opnemen van podcasts en je eigen werk.

Meer over geluidsstudio

Spelen in CAPSLOC?

Repeteren doe je natuurlijk niet voor niets! CAPSLOC is regelmatig opzoek naar (beginnende) acts.

Zie jij jezelf al optreden tijdens een What’s Cooking avond of als voorprogramma van een grotere act? Breng je binnenkort een EP of album uit en wil je een release party organiseren? Kijk voor meer informatie op onze artiesten pagina via de knop hieronder.

Voor artiesten