Capsloc Header sir-no-sir

SIR NO SIR

capsloc
Event

zaterdag 30 oktober

Deur: 20:00 Start: 20:30 2021-10-30 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €5,00

Koop Tickets
  • Singer-songwriter

Dit een Testen voor Toegang concert: toegang alleen op vertoon van je ticket en een negatieve test-, herstel- of vaccinatiebewijs via de QR code in de Corona Check app. Let op: deze krijg je pas 14 dagen na je laatste prik.

SIR NO SIR is een nieuw, 11 koppig muziekcollectief rondom jeugdvrienden en songwriters`Tessa Nikopoulos (Rotterdam) en Toon Raaf (Amsterdam). Na enkele jaren de wereld los van elkaar te hebben verkend, kwamen ze beide terug naar Nederland om de krachten te bundelen voor een nieuw muzikaal avontuur.

Het ensemble is een samensmelting van klassieke kamermuziek en hedendaagse rock- en electromuzikanten, aangevuld met zes vocalisten. Het resultaat is ontroerend, boeiend en verkwikkend.

SIR NO SIR geeft hun publiek kracht door een klankbord te bieden voor reflectie en actie. Ze navigeren door onderwerpen als klimaatverandering, gender en identiteit. Met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound, zijn hun politieke en persoonlijke teksten aangekleed met veelzijdige arrangementen.

Sommige nummers doen denken aan de klassieke popballades van CSNY en Fleetwood Mac, anderen zijn een ode aan de jaren 90, waarin Radiohead en Portishead doorsijpelen. De liefhebber zal ook de zachte filmische hints van Patrick Watson en Olafur Arnalds herkennen.

Links

Website

Instragram

Youtube

Vimeo

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps