Capsloc Header the-overslept

THE OVERSLEPT

capsloc
Concert

vrijdag 21 april

Deur: 20:00 Start: 20:30 2023-04-21 20:30:00

Voorverkoop: €12,50 Deurverkoop: €15,00

Koop Tickets
  • Rock
  • Pop

The Overslept startte in 2014, toen jeugdvrienden Sem (lead vocals/ gitaar), Délano (gitaar/vocals), Tommy (basgitaar/vocals) en Daniël (drums) besloten hun krachten te bundelen en ‘rock’ nieuw leven in te blazen. Gebrand om muziek te creëren zoals de artiesten waar zij mee opgroeiden en het gevoel wat zij van deze artiesten kregen, door te geven.

Met invloeden van artiesten als Fall Out Boy, Panic! At The Disco en Paramore, was de visie van hoe The Overslept moest klinken gelijk duidelijk; energieke songs, waarbij de zware drum en gitaarpartijen worden uitgebalanceerd met frontman Sem’s catchy melodielijnen en een ‘pop-minded’ benadering van de muziek. De sound is daarom het best te omschrijven als modern rock.

Nadat de band een aantal singles en EPs op eigen kracht uitbracht, vervaardigde zij in 2017 nationale bekendheid met hit single ‘Stolen Car’. Dit resulteerde in dat de band in sneltreinvaart groeide, een hoop airplay realiseerde en op grote festivals als Pinkpop, Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Appelpop mocht optreden.

The Overslept staat voor inclusiviteit en oprechtheid en is niet bang om gevoelige of serieuze thema’s aan het daglicht te stellen. Ondanks dat het doel van de band is om zo veel mogelijk luisteraars te raken, worden ze gedreven door het maken van de muziek waar ze van houden.

Links: Instagram / https://open.spotify.com/artist/3YcQI3pZQThlfqjtAWRNdM?si=zJvwQH6_RZKBkBpb1vN0dQ

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC
Pelikaanweg 3, Capelle a/d IJssel
Datum: Vrijdag 21 april
Deuren: 20.00 uur
Start: 20.30 uur

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam centrum ben je met metrolijn C binnen 15 minuten bij station Capelle Centrum. CAPSLOC is 3 minuutjes lopen. Er is volop gratis parkeerplek voor de deur.

Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps