Capsloc Header whats-cooking-2

WHAT’S COOKING

capsloc
Concert

zaterdag 18 maart

Deur: 20:00 Start: 20:30 2023-03-18 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €7,50

Koop Tickets
  • Pop

What’s Cooking is het nieuwe poptalent podium van 010! In Pop-& Cultuurpodium CAPSLOC in Capelle a/d IJssel krijgen beginnende popartiesten de kans om zich te presenteren. Een echte buitenkans om de top acts van morgen te leren kennen en ze te supporten!

In deze editie:

DRIEWIELER
Simplistische zolderkamerpop met een vleugje kleinkunst! Driewieler is ontstaan uit een opdracht van Desmond Haneveer voor de minor songwriting aan Codarts in Rotterdam. Het nummer ‘Wakker Dromen’, de eerste single van Driewielers eerste EP ‘Relatietherapie’, werd voor deze opdracht geschreven door Julia en Thomas en vervolgens opgenomen door Silas. Deze samenwerking verliep zo goed dat ze besloten om met z’n drieën, verder te gaan met het schrijven en maken van muziek. Het drietal heeft onwijs veel plezier in het maken van muziek en dat hoor je aan alles terug op hun debuutplaat.

Driewieler is een bijzondere combinatie van Conservatoriumstudenten. Thomas Heikoop groeide op in de fanfaremuziek en begon in Rotterdam aan de Bachelor Jazz trompet waar hij nu in zijn 4e jaar zit. Tijdens zijn studie ontdekte hij ook zijn liefde voor zang en het schrijven van liedjes.

Julia Schutten is een veelzijdige vocalist die normaal gesproken Engelstalige akoestische pop maakt. Ze is afgestudeerd in pop zang aan Codarts en dankzij de ontmoeting met Thomas ontdekte ze dat haar schrijftalent ook in het Nederlands goed tot zijn recht komt.

Silas Houtman is 3e jaars producing student aan Codarts en heeft dan ook de EP geproduceerd. Hij speelt voornamelijk gitaar maar kan eigenlijk alles en is daarmee echt de duizendpoot van het drietal.

‘Relatietherapie’ schetst voor velen bekende scenario’s uit het dating leven gegoten in een jasje van simplistische zolderkamer pop met hier en daar een vleugje kleinkunst.

Links: Instagram / TikTok

ELAINE
Van elektronische pop tot kwetsbare kleinkunst. Elaine Hakkaart is dagelijks bezig met muziek. Invloeden zoals Lana del Rey en Lianne la Havas, maar ook zeker de Nederlandstalige Wende Snijders en Eefje de Visser zijn bronnen van inspiratie voor haar. Ze schrijft en zingt graag in zowel het Engels als Nederlands. Elaine ontwikkelt een eigen stijl binnen de verhalende pop en kleinkunst. Naast muziek is ze veel bezig met theater, en die combinatie maakt ze ook in haar muziek.

Links: Instagram / Spotify

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC
Pelikaanweg 3, Capelle a/d IJssel
Datum: Zaterdag 18 maart
Deuren: 20.00 uur
Start: 20.30 uur

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam centrum ben je met metrolijn C binnen 15 minuten bij station Capelle Centrum. CAPSLOC is 3 minuutjes lopen. Er is volop gratis parkeerplek voor de deur.

Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps