Capsloc Header workshop-jazz-pop-zang

WORKSHOP JAZZ & POP ZANG

capsloc
Workshop

zondag 6 november

Deur: 13:15 Start: 13:30 2022-11-06 13:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €5,00

Koop Tickets
  • Workshop

Ben je zanger of zangeres en wil je je publiek graag ontroeren met je stem en virtuoze zanglijnen? Dan is deze workshop voor jou! Samen met Poliana Vieira duik je met flair het proces van muzikale expressie en creatie in. Soul, jazz, r&b, pop, alle invloeden komen voorbij om alle emotie uit je zang te halen die er inzit. Laat jouw muzikale diva tot uiting komen!

Over Poliana Vieira
In 2020 was Poliana Vieira op het landelijke tv-programma We Want More te zien, waarin alle juryleden bijna vergaten te drukken door hun ontroering over het optreden en haar in april 2021 opgenomen online concert in de grote zaal van De Doelen kwam afgelopen december 2021 terecht op het NPO2 Extra, dat tot 2023 meerdere malen zal worden uitgezonden.

In 2012 won Poliana de Music Matters Award en werd ze Muziekambassadeur van Rotterdam.
Met haar eerste single “His Love is Worth” van haar album MOODS werd ze Radio 6 Soul & Jazz Talent. Na een uitverkochte release kreeg zij verschillende nominaties, en verzorgde zij de voorprogramma’s van Lilian Vieira’s clubtour en dat van Bernard Fowler (The Rolling Stones) in 2014. Verder heeft Vieira in projecten gewerkt met o.a. Rotterdam Philharmonic Banda, Cabocubajazz, Wojtek Justyna TreeOh! en The Refreshed Orchestra, met wie zij ook op het North Sea Jazz Festival en De Wereld Draait Door heeft gestaan.

Poliana woont sinds 2001 in Nederland, is geboren in Portugal en heeft roots in KaapVerdië. Nadat ze afstudeerde als filmmaker op de Willem de Kooning Academie, besloot ze om toch voor muziek te gaan: datgene wat haar het meest inspireerde.

Poliana Vieira links: Website / Instagram

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps