Steun CAPSLOC

Sociaal, cultureel en maatschappelijk ondernemerschap

Alle activiteiten in CAPSLOC worden georganiseerd door een klein team van vaste medewerkers en een grote groep gepassioneerde vrijwilligers.

CAPSLOC is onderdeel van stichting Welzijn Capelle, de welzijnsorganisatie van de gemeente Capelle aan den IJssel. CAPSLOC heeft geen winstoogmerk en is er voor alle Capellenaren en de vele bezoekers uit de regio. CAPSLOC brengt cultuur bij jong en oud en biedt jong talent een laagdrempelige plek om samen te komen,  zich te ontwikkelen en te leren uiten door middel van muziek.

Als onderdeel van Welzijn Capelle heeft CAPSLOC een ANBI status.

Steun ons

CAPSLOC heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat CAPSLOC belastingvrij schenkingen kan ontvangen, terwijl voor de schenker de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Ook een erfenis of legaat is belastingvrij.

Vind jij het belangrijk dat muziek, cultuur en diversiteit in Capelle en omgeving verder ontwikkeld worden en dat talentontwikkeling een belangrijke boost krijgt? Voel je affiniteit met de door CAPSLOC georganiseerde evenementen die laten zien hoe muziek en cultuur bezoekers kunnen inspireren? Steun CAPSLOC dan nu via een financiële bijdrage.

JA, ik wil CAPSLOC steunen:

  • Bepaal of je een gewone of periodieke gift wilt doen aan CAPSLOC
  • Je kunt het te schenken bedrag overmaken via rekeningnummer NL28 INGB 0007 4905 35 t.n.v. Welzijn Capelle
  • Geef aan dat de schenking specifiek voor CAPSLOC bestemd is door dit in de omschrijving van de betaling te vermelden
  • Wil je (voor de belastingdienst) een bevestiging ontvangen van de schenking, stuur dan een mail aan info@capsloc.nl.

Heb je vragen over het doen van een ANBI donatie? Bel 010 – 258 78 50, of stuur een email naar info@capsloc.nl.

Sociaal ondernemerschap

CAPSLOC onderschrijft onderschrijft, met inachtneming van de Fair Practice code en de Governance Code Cultuur, ondermeer de Code Diversiteit en Inclusie (Code DI). Hieronder staat een overzicht met initiatieven waar CAPSLOC bij aangesloten is en zich voor inzet: