Music Lounge XL

Concert Showcase Festival

Jong opkomend talent en gevorderde artiesten in de spotlight!

De Music Lounge XL is de uitgebreide versie van de bekende Music Lounge Open Mics voor jong poptalent! Bij de XL editie sluiten we het seizoen af met de superhelden van elke editie op het grote podium: aanstormend talent én gevorderde artiesten in de spotlight.

Van Pop Rock tot Hip Hop, van snoeihard tot zacht en emotioneel, alles komt voorbij op deze bijzondere avond met een mega line-up!

Ben jij een jonge popartiest en lijkt het je supervet om mee te doen aan een volgende editie van Music Lounge XL? Kom dan eens naar de Music Lounge Open Mics. Hou voor data ons actuele Talentprogramma in de gaten!

LINE UP
* KM & MILLZ
* KEN VILA
* SYL7
* ROYALEE
* TESSAA
* DINKEY VALENTE
* MAYVISION (CTD)
* TIRZA SIBELO
* TUMUS
* ROMAY
* JESAIRAH

HOST
* TAO NACAAL

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets

Vier Diversiteit!

zo 2 jun 2024

Een middag met muziek en leuke gesprekken waarbij we de diversiteit in Capelle vieren.

Koop tickets

CAPELLE ON STAGE SHOWCASE

za 15 jun 2024

Inmiddels alweer het 3e Capelle On Stage showcase festival! Jonge Capelse popmuziek talenten tussen de 12 en 18 jaar staan op het CAPSLOC podium.

Lees meer