MUSIC LOUNGE

Café Hiphop Open Mic Singer-songwriter

OPEN MIC VOOR JONGE POPMUZIKANTEN!

Open Mic avond voor jonge popmuzikanten! Dé plek voor showcases, DJ-Tryouts en netwerken, gehost door de CAPSLOC Talentcoach.

Maak jij muziek? Ben je artiest of wil je dat graag worden? Kom dan langs! De Music Lounge is er voor elk genre en niveau, van singer-songwriters tot spoken word, hiphop en DJ’s. Ook als publiek ben je natuurlijk meer dan welkom, gezelligheid staat voorop. De toegang is gratis!

Deze CAPSLOC Music Lounge ‘Capelle On Stage edition’ staat in het teken van het Capelle On Stage: het showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching! Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Doe mee!

Wil jij ook graag je muziek showcasen tijdens Music Lounge? Contact dan de CAPSLOC Talent Coach op Instagram.

Music Lounge vindt elke 2e en 4e vrijdag van de maand plaats. Let op: bekijk altijd ons actuele programma voordat je langskomt!

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets

Vier Diversiteit!

zo 2 jun 2024

Een middag met muziek en leuke gesprekken waarbij we de diversiteit in Capelle vieren.

Koop tickets

CAPELLE ON STAGE SHOWCASE

za 15 jun 2024

Inmiddels alweer het 3e Capelle On Stage showcase festival! Jonge Capelse popmuziek talenten tussen de 12 en 18 jaar staan op het CAPSLOC podium.

Lees meer