MUSIC LOUNGE

Gratis
Café Hiphop Open Mic Singer-songwriter

OPEN MIC VOOR JONGE POPMUZIKANTEN!

Open Mic avond voor jonge popmuzikanten! Dé plek voor showcases, DJ-Tryouts en netwerken, gehost door de CAPSLOC Talentcoach.

Maak jij muziek? Ben je artiest of wil je dat graag worden? Kom dan langs! De Music Lounge is er voor elk genre en niveau, van singer-songwriters tot spoken word, hiphop en DJ’s. Ook als publiek ben je natuurlijk meer dan welkom, gezelligheid staat voorop. De toegang is gratis!

Wil jij ook graag je muziek showcasen tijdens Music Lounge? Contact dan de CAPSLOC Talent Coach op Instagram.

Music Lounge vindt elke 2e en 4e vrijdag van de maand plaats. Let op: bekijk altijd ons actuele programma voordat je langskomt!

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

TENACIOUS G

za 22 jun 2024

A tribute to the greatest and best band in the world, Tenacious D!Fans van Tenacious D, Jack Black, Kyle Gass, The Pick of Destiny, School of Rock, opgelet! Tenacious G Tribute, UK's beste Tenacious D Tribute band komt terug naar Capelle aan den IJssel en met 'the greatest song in the world' gaan ze het dak er, net als in 2019 weer af spelen.

Koop tickets

POPSPORT ZUID HOLLAND SHOWCASE

za 29 jun 2024

Na een ontwikkeltraject met coachingsessies en workshops sluiten de Zuid-Hollandse deelnemers hun Popsport avontuur af met een knallende showcase.

Lees meer

CAPS Loud!

za 6 jul 2024

Een brute Extreme Metal avond met een crushing line up: Anchillys, Arché, Sepiroth en Buried.

Koop tickets