SABOAH

Concert Maluku Music Night

MALUKU MUSIC NIGHT MET ALLEY & FRIENDZZ EN SECOND LADY SOUL!!

CAPSLOC presenteert SABOAH! De kampong (het dorp) maakt zich op, de saboah (tent van bamboe) wordt neergezet en het feest kan beginnen!

Saboah is een Molukse muziekavond voor iedereen uit Capelle en omstreken. Moluks of niet Moluks, jong, oud of iets er tussenin: laat je meeslepen door dansbare ritmes en tropische geluiden. Neem een drankje, eet een hapje en waag misschien zelfs een dansje. Vanavond mag het!

ALLEY USMANY-UNITLI
De van Molukse afkomst Alley Usmany-Unitli heeft al heel wat podiumervaring op haar naam staan. Eind jaren 80 richtte zij samen met haar broers de Molukse formatie “Bubur M” op. Ze reisde stad en land af om op te treden. In de Molukse gemeenschap is Alley dan ook geen onbekende. Velen noemen haar ook de Queen of lagu-lagu. Letterlijk vertaald “De Koningin van het Molukse levenslied”.

Zij weet velen te raken met haar Molukse liederen (Lagu-lagu). Ze zingt geheel vanuit haar hart en ziel traditionele Molukse liederen die ze geheel tot haar eigen maakt. Muzikaal wordt ze vooral ondersteund door haar jongere Broer Patrick Unitli. Die de meeste liedjes voor zijn grote zus heeft geschreven. Tijdens de lockdown hebben zij een Album opgenomen. En op die album staat het gevoelige nummer “Nooit meer terug” geschreven in het kader van “70 jaar Molukkers in Nederland”.

Alley treedt dan ook land en stad af met haar band Alley & FriendzZ . Een optreden met de Queen of Lagu- lagu is het op zijn zachts gezegd meer dan alleen maar gezelligheid het is pur sang en meegevoerd worden naar haar mooie Molukken.

Band Alley & FriendzZ:
Alley Usmany-Unitli – Zang
Sasha Atapary – Zang (2-3-2024 afwezig)
Jaydee Jaolat – Zang
Pat Unitli – Gitaar/Zang
Maurice Matrutty – Bas/Zang
Stef Matitawaer – Toetsen
Chris Soukotta – Drums

SECOND LADY SOUL
Lady Soul staat in de jaren 70 t/m 90 garant voor een geslaagd feest! Nu zijn ze back on track met nummers als ‘Killing Time’ en ‘Take me to the Planet’ waarmee ze naamsbekendheid kregen in binnen-en buitenland en hun eigen achterban hebben opgebouwd. Om die tijd over te doen en mooie herinneringen op te halen, heeft Second Lady Soul andere Molukse muzikanten met de juiste aantal ‘vlieguren’ bereid gevonden om jullie mee te nemen naar de tijd van LP’s en cassettebandjes. Wij raden daarom mensen met vliegangst aan, thuis te blijven.

Vocals: Tosca Ayal, Marthaphine Parinussa, Jemi-Gayle Parinussa
Gitaar/vocals: Toni Parinussa
Gitaar: Ashton de Queljoe
Bass: Joanny Hitijahubessy
Drum: Alvin Manuhuwa

Catering by: Satelounge by ShiFra’s Dapor

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets