Talentontwikkeling bij CAPSLOC

Muzikaal talent

Altijd al eens op het podium willen staan? Of achter de knoppen willen werken bij een concert of in de studio? CAPSLOC biedt ruimte aan jong lokaal talent, om zich te ontwikkelen en te presenteren.

Met een vast programma is er iedere week wel wat te doen. Wekelijks kun je in CAPSLOC terecht bij de Draw Club, Stitch’n Bitch, After Skool Hangout en de studio. Twee keer per maand organiseren we de open mic Music Lounge en elke laatste zondag van de maand kun je jammen tijdens Jamcity.

Als pop- & cultuurpodium heeft CAPSLOC alles in huis om jou als opkomende talent te helpen. Een oefenruimte, studio, dansruimte en natuurlijk het podium. Onze talentcoach is er om je te helpen met al je vragen.

Bekijk op deze pagina het aanbod en maak kennis met ons programma voor talenten.

Bekijk het talentprogramma

De CAPSLOC Talentcoach

Iedereen heeft talent, maar wat dat is en hoe je daarmee aan de slag gaat? Maak kennis met onze talentcoach!

Wil jij iets doen met muziek? Het maakt niet uit of je net begint of je al ervaring hebt. Van liedjes maken, tot het opnemen ervan en uiteindelijk spelen op het podium. Bij onze talentcoach kun je terecht met al je vragen. Volg onze talentcoach op Instagram, zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten!

Volg de Talentcoach op Instagram

Capelle on Stage

Capelle On Stage is hét showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching!

Ben jij tussen 12 en 18 jaar en kom je uit Capelle? Vind je muziek leuk en wil je er meer over ontdekken? Dan is Capelle On Stage echt iets voor jou, doe mee! Klik op de knop hieronder en lees snel verder!

Capelle On Stage

After Skool Hangout

Relaxed het weekend in met de After Skool Hangout!

Gewoon ff lekker after school muziek luisteren en chillen in het CAPSLOC Café. DJ’s, muziek voor en door jongeren. Wil je leren DJ’en? Het is ook een perfecte middag om naartoe te komen als je iets met muziek of DJ-en zou willen gaan doen: vraag het de Talentcoach! De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Elke vrijdag / 15:00-18:00u

Music Lounge

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand: Open Mic avond voor jonge popmuzikanten! Dé plek voor showcases, DJ-Tryouts en netwerken, gehost door de CAPSLOC Talentcoach.

Maak jij muziek? Ben je artiest of wil je dat graag worden? Kom dan langs! De Music Lounge is er voor elk genre en niveau, van singer-songwriters tot spoken word, hiphop en DJ’s. Ook als publiek ben je natuurlijk meer dan welkom, gezelligheid staat voorop. De toegang is gratis.

Wil jij ook graag je muziek showcasen tijdens Music Lounge? Contact dan de CAPSLOC Talent Coach op Instagram.

Bekijk het programma voor de volgende Music Lounge.

Bekijk het talentprogramma

Jamcity

De leukste jamsessie van 010! Elke laatste zondag van de maand in de middag organiseren we een laagdrempelige jamsessie. Iedereen die graag een keer met z’n instrument op het podium wil staan, is welkom.

We love a good crossover! Rappers en spoken word artiesten zijn van harte welkom, en ook singer-songwriters wordt de mogelijkheid gegeven om een leuke presentatie tussen de jams door te doen.

Bekijk het talentprogramma

Oefenruimte

Speel je in een band, klein gezelschap of zoek je een plek om in je eentje te repeteren, zodat je buren je niet kunnen horen?

Onze oefenruimte is geluidsdicht, ingericht met professionele apparatuur en heeft airconditioning. Ook als DJ kun je gebruik maken van de oefenruimte. Lees meer over de mogelijkheden en hoe je kunt reserveren.

Meer over oefenruimte

Geluidsstudio

Wekelijks organiseert onze talentcoach open studiosessies, waar je je voor in kan schrijven. Zelf aan de slag in de studio? Lees meer over de mogelijkheden voor het opnemen van podcasts en je eigen werk.

Geluidsstudio

Samenwerkingen

Talentontwikkeling, dat doen we niet alleen. Samen met lokale partners zorgen we voor een breed aanbod van verschillende activiteiten.

Doordeweeks zijn er verschillende activiteiten, georganiseerd door onze partners, waar je aan deel kunt nemen. Via De Gitaaracademie kun je twee dagen per week gitaarles volgen en elke dinsdag avond organiseert de SKVR de bandcoaching. Samen met de Kunstbende organiseren we regelmatig workshops, die je terug kunt vinden in het programma. Daarnaast stimuleert de Popunie met Zuid-Holland Music Support de What’s Cooking talenten avonden, zodat we het podium kunnen bieden aan lokaal opkomend talent.

Heb je een goed idee en wil je ook partner worden? Mail dan naar info@capsloc.nl.

Niks missen? Schrijf je in voor de CAPSLOC nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het programma en de talentontwikkelingen van CAPSLOC? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.