Geluidsstudio

Opnemen in CAPSLOC

Zet jouw muziek in CAPS, oftewel hoofdletters! CAPSLOC kunnen we muzikanten, grote en kleine bands van alle genres opnemen, mixen en masteren.

Door het gebruik van de beste opnameapparatuur ben je verzekerd van een professioneel eindresultaat. Jonge muzikanten kunnen meedoen met de wekelijkse open studiosessies, onder begeleiding van onze talentcoach.

Studio openstelling voor Capelse jongeren

Elke maandag kunnen Capelse jongeren tot en met 23 jaar terecht tijdens de open studiosessies met onze talentcoach.

Een plek reserveren doe je door contact op te nemen met onze talentcoach, bijvoorbeeld via een DM op Instagram. De eerste sessie is gratis, voor vervolgsessies betaal je een klein bedrag, óf je kunt tijdcredits sparen. Hoe dat werkt lees je hieronder.

Zelf aan de slag in de studio? Of op zoek naar de mogelijkheden voor het opnemen van Podcasts of live registraties? Verderop deze pagina lees je hier meer over.

Contact de Talentcoach via Instagram

Tarieven & reserveren

Capelse jongeren

Capelse jongeren tot en met 23 jaar kunnen tegen een gereduceerd tarief of met Tijd Credits van de studio gebruik maken.

  • Tarief: € 15,- per uur (of Tijd Credits)

Tijd Credits
Je kunt je uren in de studio bij elkaar sparen! Door mee te helpen tijdens evenementen verzamel je tijd credits die je kunt inwisselen in de studio. Je hebt al snel een paar uur te pakken. Bonus: zo leer je ook nog van alles over een poppodium en organiseer je in de toekomst misschien wel samen met anderen je eigen concert!

Reguliere verhuur

De studio is zowel zakelijk als particulier te huur. Het onderstaande tarief is alleen voor het gebruik van de studio en apparatuur, zonder technicus. Je beschikt zelf over voldoende technische kennis om in de studio te werken, of je neemt je eigen technicus mee. Huur van de studio is altijd op afspraak. CAPSLOC is een stichting en berekent geen BTW.

  • Regulier tarief: € 25,- per uur

Vragen of reserveren? Stuur een email via de knop hieronder.

Reserveren / informatie aanvragen

Hardware & Software

Hardware

  • iMac
  • SSL 2+ interface
  • 2x Yamaha HS7 speakers
  • 2 x Focal CMS 65 speakers
  • sE Electronics sE2200a microfoon

Software

  • Logic Pro X
  • Cubase

Er is nog meer mogelijk!

Bij CAPSLOC kun je ook terecht voor bijvoorbeeld het opnemen van je podcast, live-registratie of demo. Daarnaast zijn er talloze interessante mogelijkheden voor bedrijven, ondernemers en instellingen.

Via het Dante protocol, onze Midas Pro2C tafels en Klark Teknik DN9650 kunnen we in verschillende ruimtes binnen CAPSLOC tot wel 24 kanalen opnames maken. Interesse, vragen of benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Stuur een mail naar verhuur@capsloc.nl.

Leren over studiotechniek?

In het kader van talentontwikkeling organiseren we regelmatig workshops en trajecten, waardoor je kunt kennismaken, ervaring kunt opdoen en doorgroeien in de muziekwereld. Vrijwilligers bij CAPSLOC kunnen vaak gratis, of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan workshops en trainingen.

Lees meer over vrijwilligerswerk bij CAPSLOC