Het showcase festival voor Capelse jongeren!

Capelle On Stage showcase festival

Van geniale muzikanten tot meesters in street dance – alle talenten die op een podium passen zijn welkom! Ben jij klaar om Capelle te laten zien wat jij kunt? Doe mee en ontdek je verborgen talent of breng je talent naar nieuwe hoogten.

CAPSLOC biedt jonge talenten een podium om skills te laten zien, ervaring op te doen en andere creatievelingen te ontmoeten. Van singer-songwriter, piano, gitaar, band, DJ, beatboxen, spoken word, dance, rap, tot te gekke emmer percussie of stand-up comedy, alles is welkom.

WORKSHOPS, OPEN MICS EN JAMSESSIES

Door middel van o.a. workshops, jamsessies, open mics en coaching werk je toe naar het spetterende showcase festival. De workshops zijn gericht op muziek maken, muziek schrijven, stageperformance en produceren. De open mics zijn voornamelijk voor rap en hiphop gerelateerde muziek en tijdens de jamsessies is er plek voor alle popmuziek genres.

SHOWCASE FESTIVAL

Als afsluiter van het traject organiseren we één grote showcase, waar jij en alle andere talenten jullie muzikale of andere podiumkunsten kunnen tonen aan het publiek. Het evenement is gratis te bezoeken, dus neem al je vrienden en familie mee!

MEEDOEN?

Kun je niet wachten om mee te doen? Kom dan vooral langs tijdens de Music Lounge open mics en doe mee met onze workshops. Dan ga je eigenlijk automatisch al deel uit maken van de CAPS Talent community en sta jij straks ook op het podium! Als er weer een nieuwe editie van Capelle On Stage wordt georganiseerd, kondigen we dat aan via onze socials. Zorg dus dat je de CAPSLOC Talentcoach op Instagram volgt voor updates!

Wil je weten wanneer er activiteiten zijn om aan mee te doen? Klik voor het actuele programma op de knop hieronder.

 

Klik hier voor het CAPSLOC Talentprogramma

CAPS Your Talent

Ben je tussen de 16 en 23 jaar, kom je uit Capelle en hou je van muziek en creativiteit? Dan ben je bij CAPSLOC op de goede plek!

Doe mee met activiteiten waarbij je je muziek skills aanscherpt, nieuwe dingen leert en waar je andere makers ontmoet. Maak kennis met de CAPSLOC Talentcoach en ontdek wat de muziekwereld jou allemaal te bieden heeft. Zet je talent in hoofdletters: CAPSLOC is jouw springplank naar een muzikale carriere! Hieronder vind je het activiteiten overzicht.

Wil je meer weten? Klik dan op de knop hieronder.

Talentontwikkeling bij CAPSLOC