Capelle On Stage

Het showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching!

Hey supersterren van 12-18 jaar! Kom je uit Capelle en wil jij jouw talent naar nieuwe hoogten brengen? Dan is Capelle On Stage iets voor jou!

Doe mee met de nieuwe editie van Capelle on Stage! Speciaal voor jonge muzikanten biedt CAPSLOC een podium om je talent te laten zien, ervaring op te doen en medemuzikanten te ontmoeten. Mis deze kans niet om de lokale muziekscene te rocken!

Door middel van o.a. workshops, jamsessies, open mics en coaching werk je toe naar het spetterende showcase festival op 15 juni.

WORKSHOPS, OPEN MICS EN JAMSESSIES

De workshops zijn gericht op muziek maken, muziek schrijven, stageperformance en produceren. De open mics zijn voornamelijk voor rap en hiphop gerelateerde muziek en tijdens de jamsessies is er plek voor alle popmuziek genres. Doe mee en ontdek je verborgen talent of breng je talent naar nieuwe hoogten!

SHOWCASE CONCERT

Als afsluiter organiseren we één groot showcase concert, waar jij en alle andere talenten jullie muzikale kunsten kunnen tonen aan het publiek!

DOE MEE!

Stuur een DM naar de CAPSLOC Talentcoach op Instagram: klik hier.

CAPS Your Talent

Ben je tussen de 16 en 23 jaar, kom je uit Capelle en hou je van muziek en creativiteit? Dan ben je bij CAPSLOC op de goede plek!

Doe mee met activiteiten waarbij je je muziek skills aanscherpt, nieuwe dingen leert en waar je andere makers ontmoet. Maak kennis met de CAPSLOC Talentcoach en ontdek wat de muziekwereld jou allemaal te bieden heeft. Zet je talent in hoofdletters: CAPSLOC is jouw springplank naar een muzikale carriere! Hieronder vind je het activiteiten overzicht.

Wil je meer weten? Klik dan op de knop hieronder. Zien we je snel? Yes, we zien je snel!

Talentontwikkeling bij CAPSLOC