Capsloc Header cafe

Cafe / Garden

CAPS Café & Garden 

Geniet in de creatieve sfeer van een poppodium van speciaalbiertjes, frisse soda’s, een wijntje, een kop koffie of thee met taart of andere lekkere bites in het CAPS Café. Een fijne plek met goeie muziek, om bij te kletsen of lekker te ontspannen. Ook vind je er regelmatig Jamsessies, Open Mics, Draw Club Capelle en Stitch’n Bitch Capelle, waar je aan mee kunt doen. Kijk op het programma voor meer informatie.

De CAPS Garden is het zomerterras van CAPSLOC: een groene oase in de urban jungle, met regelmatig muzikale programmering.

In het kader van ons streven om steeds duurzamer te worden, vind je bij ons onder andere fritz-kola, Earth Water, en de heerlijke sapjes van lokale Zorgboerderij De Buytenhof

Wist je trouwens dat we een officieel ‘Groen Nest‘ zijn? We schenken namelijk onder andere het duurzame bier van Bird Brewery! Voor elke liter bier die we schenken wordt er een boom geplant. 

Openingstijden

DO 19.00 – 22.00 uur
VR 15.00 – 23.00 uur
ZA 13.00 – 23.00 uur*
ZO 13.00 – 19.00 uur

*Let op: als er een concert is, sluiten het café en terras om 18.00 uur. Heb je een ticket gekocht? Eet dan gezellig een hapje in het centrum van Capelle. Je bent weer van harte welkom zodra de deuren voor het concert open gaan.

Klik hier voor het programma.
CAPSLOC terras
Capsloca Cafe