Cafe / Garden

CAPS Garden

Een groene oase in Capelle waar jong en oud elke zomer kunnen genieten van ijskoud bier, frisse Fritz soda’s, wijntjes en lekkere bites, goeie muziek en fijne mensen. Kom gezellig langs!

Openingstijden

DO / VR / ZA / ZO van 12:00 – 18:00 uur.
In overeenstemming met de corona maatregelen van de overheid is reserveren verplicht. Dat kan bij de deur of online via deze link.)

CAPS Café

In overeenstemming met de corona maatregelen van de overheid is het CAPS Café momenteel gesloten. Zodra het weer kan: geniet van speciaalbiertjes, een wijntje, thee, een goeie kop koffie met taart of andere lekkere hapjes in het CAPS Café! Een fijne plek met goeie muziek. Om bij te kletsen, een lekker te ontspannen, of om te werken. 

In het kader van ons streven om steeds duurzamer te worden, vind je bij ons onder andere fritz-kola, Earth Water, en de heerlijke sapjes van lokale Zorgboerderij De Buytenhof

Oh, en wist je dat we een officieel ‘Groen Nest‘ zijn? We schenken namelijk (onder andere) het duurzame TOP-bier van Bird Brewery! Voor elke liter bier die we schenken wordt er een boom geplant.