CAPS Café

CAPS Garden

Vanaf 2 juli 2020 opent CAPSLOC het zomerterras. We gaan ons buitenterrein het komende seizoen transformeren tot een sfeervolle oase in de urban jungle. Hiermee geven we Capellenaren, jong en oud, een plek waar ze deze zomer kunnen verblijven én van cultuur kunnen genieten. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je chillen, werken, genieten in de CAPS Garden! De openingstijden zijn gelijk aan die van het CAPS Café. Voor alle regels in CAPSLOC met betrekking tot het coronavirus, klik hier.

Café

Het café is vanwege de corona maatregelen momenteel helaas nog gesloten. We heten je graag welkom op ons zomer terras! CAPSLOC heeft een gezellig café waar je terecht kunt voor een prima cappuccino, lekkere opfrissers en geweldige speciaalbieren. Een fijne plek met goeie muziek, om bij te kletsen, ff lekker te ontspannen, of om te werken (f**k the office-day) met gratis WiFi binnen in het pand.

In het kader van ons streven om steeds duurzamer te worden, vind je bij ons onder andere fritz-kola, Earth Water, de heerlijke sapjes van lokale Zorgboerderij De Buytenhof en de ambachtelijke pie's van Pom-Pie.

Oh, en wist je dat we een officieel 'Groen Nest' zijn? We schenken namelijk (onder andere) het duurzame TOP-bier van Bird Brewery! Voor elke liter bier die we schenken wordt er een boom geplant. 

Openingstijden 

Let op: op dit moment is er nog alleen terras. Het café (binnen) is helaas nog gesloten, ook bij minder goed weer.

Donderdag 14:00 - 22:00 uur
Vrijdag 14:00 - 22:00 uur
Zaterdag 15:00 - 23:00 uur
Zondag 15:00 - 23:00 uur