MELLE + MARYN CHARLIE

Alternative Pop Concert Indiepop

TWEE AANSTORMENDE POPARTIESTEN OP HET PUNT VAN DOORBEKEN!

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

MARYN CHARLIE
Maryn Charlie, een 25-jarige indie/alt pop singer-songwriter uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en hele eerlijke/persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, sociale druk, mentale gezondheid. Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende optredens met haar band.

Ze groeide op in een thuisstudio, ging van het maken van covers naar het schrijven en opnemen van haar eigen nummers. Haar bereik groeit snel op Spotify, Instagram en Tiktok, ze schrijft en zingt vocalen voor
DJ’s en is regelmatig te hore op radiostation 3FM met haar singles ‘Social Battery’ en ‘Welcome to my brain’ en Coming of Age die veel airplay krijgen en impact maken. Maryn Charlie bracht al een reeks meeslepende singles uit, en haar debuut- EP ‘Life is Overwhelming’ debuteerde op 15 juli 2022, met een uitverkochte release show in Cinetol Amsterdam. Het jaar 2023 omvatte talloze (support) shows, opmerkelijke optredens in competities zoals de Rob Acda Awards in Patronaat en het bereiken van de halve finale van De Grote Prijs van Nederland in Tivoli. Haar talent werd verder erkend toen ze de titel van 3FM trending talent verdiende.

Als 3voor12 Talent ging ze in het najaar (2023) op tournee door Nederlandse steden in het kader van de Popronde en sloot deze tour af in de Melkweg tijdens het popronde eindfeest.

Ze begon het jaar 2024 met een optreden op Eurosonic/Noorderslag. Werd uitgeroepen tot een van de 10 beloftes van 2024 door 3FM en kwam op 2 februari met haar tweede EP ‘Out of the blue’. Op 7 februari gaf zij een eigen show in de Melkweg.

Links: Instagram / Spotify

MELLE
Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle vangt de magie van muziek met eerlijk en organisch klinkende liedjes. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies, met melodieën die in je hoofd blijven hangen en zeer persoonlijke teksten, vaak met een troostende boodschap. Melles muziek kan worden omschreven als indie-pop of indie-folk. Zijn repertoire varieert van intieme, akoestische ballads, geïnspireerd door artiesten als Phoebe Bridgers en Sufjan Stevens, tot energieke popsongs die klinken als Sam Fender en Ed Sheeran.

Melle heeft een enorme verzameling ongebruikelijke instrumenten, bestaande uit een tzouras, balalaika, theremin, taishogoto, citer en nog veel meer, waarvan 23 verschillende soorten terug te horen zijn in zijn nieuwe muziek. Hij gelooft dat echte, analoge instrumenten altijd veel meer karakter aan een nummer geven dan digitale geluiden. Deze analoge werkwijze is ook terug te zien in zijn foto’s en video’s. Zijn grootste passie naast muziek is namelijk werken met ouderwetse, vintage camera’s.

Melle viel de afgelopen jaren op met zijn prestaties. Zo won hij zowel de ‘Nobel Award Leiden’ als ‘Mooie Noten’, behaalde zijn single ‘On The Road’ een notering in de Viral 50 NL charts van Spotify, en werd zijn hitsingle ‘Run Run’ grijsgedraaid op de nationale radio. Daarmee veroverde hij zelfs de eerste plaats in de V15-hitlijst van Radio 2. Bovendien deed hij mee aan de Popronde waar hij een van de meest geboekte acts van dat jaar werd, speelde hij als
voorprogramma voor de Britse zanger Charlie Winston in Paradiso en verkocht hij zijn eigen show in Cinetol Amsterdam uit.

Hierna ging Melle weer de studio in om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. Samen met zijn producer Jurriaan JJ Sielcken dook hij dieper in sounds en productie dan ooit tevoren. Dit heeft gezorgd voor gedetailleerde en rijk klinkend album. Het is kleurrijk, het is optimistisch. Melle definieert zijn sound in zijn gloednieuwe single ‘Old Summers’. Het is een persoonlijk verhaal over nostalgische jeugdherinneringen en het beste uit het leven halen.

Melle is aangekondigd als de support act van de nieuwe tour van Douwe Bob!

Links: Instagram / Spotify

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

Huize Lucas

do 5 sep 2024

Wanneer de muzikanten van Huize Lucas het podium betreden, word je meegenomen op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk.

Koop tickets

Skapiche + Skippabeat

za 7 sep 2024

Ervaar de onvergetelijke energie van SKAPICHE?! en de aanstekelijke vibes van SKIPPABEAT - twee opzwepende ska bands die je gegarandeerd laten dansen en springen op hun dynamische beats.

Koop tickets

Vibefest

za 14 sep 2024

Ben jij klaar voor Vibefest? Op 14 september 2024 van 18:00 - 22:00 knalt CAPSLOC Capelle met het allereerste Vibefest! Een spetterend feest vol old school Urban & R&B hits, speciaal voor jongeren van 12-17 jaar.

Koop tickets